Begeleider Wijchen
Pluryn

Werk jij als begeleider en ben je graag bezig met zorgtaken? Zorg jij voor een veilige omgeving voor de volwassen cliënten bij woonvorm Wijchen? Reageer nu!

Wat doe je als begeleider met zorgtaken in Wijchen?

Met jouw verzorging en begeleiding ondersteun je onze cliënten in hun zelfredzaamheid waardoor zij de dag prettig starten. Zo kunnen ze hun leven inrichten zoals ze dat zelf willen en meedoen in de maatschappij. Jouw flexibiliteit en inzet geven hen een vertrouwd gevoel en een veilig thuis. Je ondersteunt de cliënten bij hun persoonlijke verzorging, voert verpleegtechnische handelingen uit, ondersteunt bij dagelijkse activiteiten en bij het oplossen van praktische problemen. Je speelt in op individuele hulpvragen en behoeftes van cliënten.

Hier herken jij jezelf als begeleider in

  • Je hebt een afgeronde opleiding mbo niveau 3 of 4 (zoals verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg);
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep, volwassenen met een lichamelijke beperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel;
  • Een leergierige, nieuwsgierige en ondernemende instelling. Je bent bereid tot (bij)scholing passend bij de doelgroep waar je mee werkt;
  • Het talent om goed te schakelen tussen de verschillende cliënten, problematieken en hulpvragen;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Locatie en doelgroep

Woonvorm Wijchen ondersteunt 27 volwassenen en ouderen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel en soms bijkomende psychiatrische problematiek. Er wordt adl-ondersteuning, begeleiding en verpleegtechnische zorg geboden. De cliënten kunnen gebruik maken van de centrale ontmoetingsruimte voor onder andere de maaltijden. Binnen de woonvorm kennen we een kernteam, onderverdeeld in drie sub-teams: het team waar jij deel van uit gaat maken, is het team dat cliënten ondersteunt met de dagelijkse zorg, verpleegtechnische handelingen en begeleiding. Het keukenteam ondersteunt cliënten met maaltijden, koffie momenten, verzorgt bestellingen en draagt zorg voor de algemene ruimte. Tot slot zijn er persoonlijk begeleiders werkzaam die de zorg en ondersteuning met de cliënt trajectmatig uitzetten en coördineren. Veel bewoners hebben overdag werk, dagbesteding of andere bezigheden buiten de woonvorm. 

Dit ontvang jij als begeleider in Wijchen

  • Ongekend goede werksfeer met collega’s en cliënten waar je blij van wordt;
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • De werktijden zijn: vroege diensten van 7.00-10.00 uur, 7.00-11.30 of 7.00-13.30 uur en late diensten van 15.00-23.00 uur of 16.00-23.00 uur of 20.00-23.00 uur. Incidenteel werk je een nachtdienst.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Je wordt ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen €2.236,- en €3.154,- bruto per maand bij een fulltime (36 uurs dienstverband);
  • Een 13e maand, extra vrije tijd (balansverlof) en een interessante onregelmatigheidstoeslag.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen staat Janine van Ool, teammanager van woonvorm Wijchen, je graag te woord via [email protected] of 06-23136248. Heb je andere vragen, bijvoorbeeld over de procedure; neem dan contact op met Laura Theunissen, Recruiter, via [email protected] of stuur een WhatsApp naar 0618352598.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-02-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 08-02-2023
Nummer 117765