Specialistisch Begeleiders voor de Wilthagen - Wilp
Zozijn

De Wilthagen is een wooneenheid op het mooie Landgoed De Lathmer in Wilp en bestaat uit 2 woningen: Sterrenboslaan 5 en Sterrenboslaan 7.

Op Sterrenboslaan 5 zijn wij op zoek naar 

specialistisch ondersteuners (met een arbeidsduur tussen de 60-80%) 

Dit zijn wij
Op Sterrenboslaan 5 wonen volwassen cliënten die naast hun lichte tot matige verstandelijke beperking ook een bijkomende intensieve ondersteuningsvraag hebben. De leeftijd varieert van 45-62 jaar. Alle cliënten functioneren op een sociaal emotioneel niveau van 2 – 4 jaar. Iedereen kan communiceren via gesproken taal maar er zit een groot verschil tussen horen en begrijpen én kunnen en aankunnen.
Bij een aantal cliënten is er sprake van fysieke ondersteuning in de ADL.

In deze woning wonen de cliënten in appartementen en van daaruit hebben ze individuele – of groepsmomenten in de algemene woonkamer.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

 Wat ga je doen?
Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je werkt hierbij samen met je collega’s (specialistisch- en coördinerend ondersteuners) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende
Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 en kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek. Daarbij heb je  een reflecterend en relativerend vermogen en ben je flexibel en sociaal.

Je bent goed in staat je eigen grenzen te bewaken en professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.

Dit bieden wij

  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zoals bijvoorbeeld agressiepreventie en -hanteringtraining. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
  • Een uitdagende baan vol dynamiek op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp
  • Een salaris van maximaal € 2993,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40, met een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Aanstelling en arbeidsduur in overleg

Enthousiast?
Als je graag zorgprofessional wilt zijn op ons mooie Landgoed, reageer dan via ZorgSelect.
Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht,  referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 7 De Wilthagen C Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Laura Wesselink, manager, tel. 06-10530633 , of per e-mail: [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Publicatiedatum 01-12-2021
Reageer voor 01-03-2022
Ingangsdatum 01-12-2021
Nummer 73371
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn