Begeleider Wonen / Esdoornlaan 14 / 9 tot 18 uur
Elver

Wat ga je doen?

Esdoornlaan 14-16 is een geschakelde buitenlocatie in Wehl. Op Esdoornlaan 14 wonen 4 heren en 2 dames met een intensieve begeleidingsvraag in de leeftijd van 19-60 jaar. Op Esdoornlaan 16 wonen 4 dames. Wij werken in 2 teams maar er is 1 slaapdienst voor beide groepen. Verder ondersteunen we elkaar waar nodig en zoeken we de samenwerking op. Je werkt altijd samen met een naaste collega en je collega's op nummer 16.

We proberen een leefklimaat te scheppen waarin bewoners veiligheid en geborgenheid kunnen vinden in een voorspelbare omgeving. De woning bevindt zich in een woonwijk, hierbij streven wij naar een zo gewoon mogelijk leven. Denk hierbij aan boodschappen doen in het dorp, glas halen in de buurt, maar ook de huishoudelijke werkzaamheden doen we samen met bewoners. Zelf koken, zelf wassen, zorgen voor onze huisdieren, de één wat meer individueel, de ander wat meer samen.

We ondernemen veel zoals: dansen, zwemmen, sporten, uitjes, muziek en houden van een gezellig weekend. De individuele begeleiding en benadering staat voorop in het wonen en leven in een groep. We werken vanuit de visie Triple-C, dit betekent dat je werkt vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Je gaat uit van de competenties en mogelijkheden van onze bewoners en focust niet op probleemgedrag. Samen met jouw collega's werk je aan het ervaren van het gewone leven.

Waarom hier werken?
Kom bij ons werken als je ervan houdt onze bewoners een zo gewoon mogelijk leven te bieden. Een ieder is uniek en er wordt een duidelijke, positieve begeleidingsstijl ingezet. Ons ervaren en enthousiaste team bestaat uit zowel mannen als vrouwen.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team van mannen en vrouwen. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die interesse heeft in het werken met bewoners met intensieve begeleidingsvragen en hebt ervaring als het gaat om omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Voor deze woning is het van belang dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B en in een personenbusje wilt rijden.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 9 tot 18 uur per week bij Esdoornlaan 14. Wij stemmen de uren graag met je af.
*Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Tot en met eind september 2021 kan jij uren extra aanvullen binnen Esdoornlaan 14.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Esdoornlaan 14 via via esdoornlaan14@elver.nl of 0314-680464.

Je hebt tot maandag 21 juni 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
De selectiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 28 juni 2021.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Esdoornlaan 14
0314-680416
esdoornlaan14@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 9
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 27-05-2021
Reageer voor 21-06-2021
Nummer 68502

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver