Begeleider Wonen / Linde 6 / 25,2 uur
Elver

Wat ga je doen?

Linde 6 bestaat uit 5 dames en 2 heren in de leeftijd van 53 tot 67 jaar. Het is een rustige, sfeervolle woongroep met ouder wordende bewoners, waar de sociale interactie grotendeels via de begeleiding verloopt. De verzorgingsbehoefte van een aantal bewoners op Linde 6 is groot, bij de ADL-vaardigheden moet redelijk veel hulp geboden worden of aansturing. Er is sprake van visuele en auditieve handicaps, stomaverzorging en afnemende mobiliteit. Naast de verzorgingsbehoefte is er ook een stukje begeleiding, dit houd bij onze groep vooral in dat er duidelijkheid geboden wordt. Binnen Linde 6 krijgen een aantal bewoners dagbesteding vanuit huis, wij proberen hier creatief mee om te gaan en dit buiten de zorg tijden te realiseren. Help jij ons om dit verder uit te breiden?

Waarom hier werken?
Wil jij iemand zijn waar de bewoners op kunnen bouwen? Iemand die hen helpt wanneer ze het nodig hebben, maar ook de zelfstandigheid van de bewoners bevorderd? Werk je daarnaast graag in een gezellig en enthousiast team dat uitdagingen niet uit de weg gaat? En die samen voor de beste zorg en begeleiding gaan? Ben jij iemand die open staat voor het ontvangen van knuffels? En die het leuk vind om een stuk dagbesteding te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond- en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Linde 6 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
 • Jij bent flexibel, enthousiast en weet in te spelen op de behoeftes van de bewoners.
 • Jij hebt goede communicatieve, motiverende en stimulerende eigenschappen en kan deze ook in de praktijk brengen.
 • Jij brengt rust en structuur in de groep.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs en durft bus te rijden.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 25,2 uur per week. Het dienstverband is voor onbepaalde tijd. De formatie-uren zijn op basis van ziekte, waarbij de kans groot is dat in de mabije toekomst de uren worden opgenomen in de vaste formatie. *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Linde 6 via [email protected] of 0314-696986.

Je hebt tot maandag 24 januari 2022 de tijd om te reageren op deze vacature. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 3 februari 2022

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure. Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Linde 6
0314-696986
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 10-01-2022
Reageer voor 24-01-2022
Nummer 107059

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver