Begeleider Wonen / Logeeropvang / 1-2 weekenden
Elver

Wat ga je doen?

Tijdens een logeerweekend nemen we de zorg uit handen van de ouders, is er ruimte voor ontspanning, leuke activiteiten en kan gewerkt worden aan ontwikkeling.

Wij werken in 2 groepen, deze groepen zijn afgestemd op de interesse en vraag van de logees. Een groep is meer gericht op het begeleiden van logees, de andere groep is gericht op het begeleiden en verzorgen. De logees hebben allemaal een eigen slaapkamer in een dagbestedingsruimte op de benedenverdieping. Voor beide groepen is er tevens een huiskamer, van waar je werkt. Als begeleider is het de bedoeling dat je op beide groepen werkt.

Wat ga je doen?
Als begeleider ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de zorg aan en begeleiding van onze jongeren tijdens het logeerweekend. Je begeleidt, ondersteunt en helpt logees bij dagelijkse activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. De diversiteit aan zorgvragen en niveaus maakt dat je op verschillende niveaus moet communiceren en kunt omgaan met de combinatie van zorg en begeleiden. Je werkt nauw samen met de ouders/verwanten en geeft hen het vertrouwen dat hun kind in goede handen is.

In de week voorafgaand aan het logeren bereiden we het weekend voor en zorgen voor een leuke invulling. Het hierin meedenken en handelen behoort ook tot je taken. Ongeveer 4 keer per jaar hebben we een teamoverleg gepland.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van een diploma MMZ niveau 4 of verpleegkundige niveau 4 of een andere relevante zorgopleiding op niveau 4 of niveau 3.
  • Je bent bereid interne scholing te volgen voor het uitvoeren van voorbehouden- en risicovolle handelingen.
  • Je hebt een goed ontwikkeld inlevingsvermogen, betrouwbaar en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent enthousiast, ondernemend, betrouwbaar en flexibel.
  • Je bezit een grote mate van zelfstandigheid en bent iemand die initiatieven, beslissingen en verantwoordelijkheid durft en kan nemen.
  • Je kunt omgaan met de combinatie van zorg en begeleiden
  • Je kunt goed samenwerken met ouders en collega's.
  • Je kunt je voor langere tijd verbinden aan het logeerweekend

Wat bieden wij jou?
Een leuke uitdagende baan waar je de ruimte krijgt om samen met collega's vorm te geven aan het logeerweekend en die je prima kunt combineren met je huidige werk. Denk hierbij ook aan een combi baan/dienst.

De verdeling van de benodigde uren zal in overleg plaatsvinden. Wij roosteren zelf via inplanning. De werktijden zijn van vrijdagavond tussen 15:30-23:00, zaterdag tussen 7:00 tot 23.00 of zondag tussen 7:00 tot 17:00 in de avond. Je werkt (deels) samen met een andere collega op een groepje. Incidenteel draaien wij ook slaapdiensten, met terugval op de nachtdienst.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin?
Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op via: [email protected]

Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Dit gesprek zou in de avonduren online plaatsvinden.

(Meelopen bij het logeeropvang is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.)

Meer info
[email protected] [email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 10-11-2022
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 115429

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver