Begeleider wonen - nieuwe locatie Erve Holland in Delden
Ambiq

Functieomschrijving

Wil jij bouwen aan onze volledig nieuwe volwassenenzorg locatie? Vanaf 1 juni 2023 openen we de deuren van locatie Erve Holland in Delden.  Inmiddels is het team bijna compleet, we zijn nog op zoek naar één collega (begeleider wonen) voor 24 uur per week.
Samen willen we een locatie opbouwen waar bewoners zichzelf kunnen zijn en waar ze zich thuis voelen.  
 
Wat ga je doen? 
Erve Holland is een prachtige locatie in het buitengebied van Delden met 16 ruime appartementen waar (jong)volwassenen kunnen wonen. Op het terrein bieden we straks ook dagbesteding voor de bewoners.  Door de volledig nieuwe locatie, moet alles ingericht en vormgegeven worden.

Als begeleider wonen ben je persoonlijk begeleider van één of meerdere cliënten en ben je verantwoordelijk voor het (mede) opstellen van het begeleidingsplan, welke je vertaalt naar doelen in het dagelijks leven voor de cliënt. Hiermee probeer je de invulling en kwaliteit van leven voor de client te vergroten.  

Onze specialistische LVB doelgroep maakt je werk zeer divers en dynamisch. Je team bestaat uit gedreven en specialistische toppers (gedragswetenschappers, begeleiders en een clustermanager) die met hart en ziel onze cliënten helpen.  

Vanwege interne verschuivingen, ontstaan ook vacatures op onze bestaande locaties in Hengelo, Borne en Den Ham. Dus heb je hiervoor interesse?
We horen het graag. 

Hier doe ik het voor… 
Manon, begeleider wonen bij volwassenenzorg Ambiq:  
“Het leuke aan werken bij Ambiq vind ik de specialistische doelgroep. Binnen onze volwassenenzorg wonen (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Zij hebben een specialistische (woon)omgeving nodig waarbij 24 uur per dag begeleiding beschikbaar is om de bewoner te ondersteunen op verschillende leefgebieden (o.a. wonen, daginvulling, basiszorg, welzijn en participatie). Daarnaast zetten we in op preventie, normaliseren en versterken van basisstructuren. Daar waar nodig zetten we gedurende het verblijf diagnostiek en behandeling in.” 

Functie eisen

Wat vragen wij? 

- Naast een beroepsgericht Hbo-diploma (Social work, Hbo-V, Hbo Pedagogiek), of een afgeronde Mbo Spw/Saw-4 opleiding beschik je over aantoonbare ervaring met zorg en begeleiding van mensen met verstandelijke beperking en (ernstige) gedragsproblematiek (LVG, SGLVG) in combinatie met psychiatrische- en verslavingsproblematiek; 
- Je hebt ervaring met het schrijven van en werken met begeleidingsplannen voor de bewoners; 
- Creativiteit en aanpassingsvermogen in je handelen; 
- Je draagt in een team actief bij aan reflecteren en staat voor de competentie samenwerken. 

Inschaling

Deze functie is ingedeeld in FWG 40.

FWG 40 is minimaal € 2.236, - en maximaal € 3.154, - bruto per maand op basis van 36 uur per week. De CAO gehandicaptenzorg heeft per 01-05-2023 een algemene loonstijging van 3,2%.  Daarbij komt er een extra trede in FWG 40 , waardoor het maximum van FWG 40 dan € 3.332,- bruto per maand is bij een 36-urige werkweek.

Bijzonderheden

- Je krijgt een tijdelijke aanstelling als begeleider wonen of begeleider dagbesteding, met uitzicht op een vast contract; 
- Werken bij Ambiq betekent kiezen voor aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Onze top 3:
- Eindejaarsuitkering van 8,33% en fiscaal gunstige regelingen voor aanschaf van een fiets, laptop, telefoon of sportcontributie; 
- Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien, o.a. door ons online opleidingsplatform WIJZER > het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden;
- Door middel van zelfroosteren heb je regie over je eigen rooster. Zo kun je werk en privé optimaal op elkaar afstemmen. 

Werken bij Ambiq 

Wij zijn een orthopedagogisch behandelcentrum. We behandelen en begeleiden kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problemen. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. Maar ook vooral vanuit ons hart. 

Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, seksualiteit, hechting en agressie. Bij Ambiq bieden we je een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Daarnaast hebben we een informele bedrijfscultuur, betrokken collega’s en er is veel aandacht voor de mens.

In 2021 hebben we het World class Work place keurmerk ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers.  
 
Volg ons op onze social media kanalen: 
- Facebook https://www.facebook.com/werkenbijambiq/;
- LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/14830920/admin/;
- Instagram https://www.instagram.com/wijzijnambiq/

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast kan het inwinnen van referenties een onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.

Sollicitatieprocedure 

Ben jij net zo enthousiast als wij? Reageer dan voor 3 juli 2023 aanstaande. 

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met de clustermanager: Manon Noordink via het algemene telefoonnummer 088-7776000.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie Erve Holland - Rijssenseweg 17 te Delden
Postcode 7491 EJ
Stad Delden
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Manon Noordink (clustermanager) tel.: 088 - 777 60 00
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 25-05-2023
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 03-07-2023
Nummer 118058
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq