Begeleider Wonen / Pluto / 36 uur
Elver

Wat ga je doen?

Kom bij ons werken als je van een uitdaging houdt. Er wordt een rustige, positieven begeleidingsstijl ingezet. Je werkt met een leuke groep bewoners en collega’s binnen een gevarieerd dagprogramma, waarin inspannende en ontspannende activiteiten elkaar afwisselen. We bouwen een goede band op met onze bewoners, de bewoner staat hierbij centraal.Daarnaast hebben wij een  nieuwbouwwoning omgeven door een prachtige bosrijke omgeving in Arnhem Noord. Bekijk hier onze video: https://youtu.be/Jm3-G9VMXmg

Wat ga je doen?
Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst op woongroep Pluto. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandige werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: Dag-, avond-, nacht aanwezigheidsdiensten en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Pluto, wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jou collega’s.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep.
 • Het een pré dat je een rijbewijs hebt, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening(SPH) of Pedagogiek.
Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 36,0 uur per week (uren zijn bespreekbaar).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van woongroep Pluto via [email protected] of 06 83196168

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure. Meelopen binnen het team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Pluto
(088)796 16 04
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 20-10-2022
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 114858

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver