Begeleider wonen / Poolster / Uren in overleg
Elver

Je werkt op Poolster met een leuke groep bewoners waarbij veel mogelijkheid tot ondernemen is. De bewoners houden van veel buiten zijn, denk hierbij aan fietsen, boodschappen doen maar ook wandelen in de prachtige omgeving van Schaarsbergen. Binnen ons zelfsturende team zijn er mogelijkheden waarin je verantwoording kan nemen, zoals roosteren, BHV-schap, werkbegeleiding van leerlingen, aansluiten bij werkgroepen en het meedenken over ontwikkelingen binnen de organisatie.

Poolster is in februari 2023 verhuisd naar deze nieuwe woning. Dit heeft een positief effect op de groepsdynamiek, werkwijze en werkomgeving. Momenteel zijn er nog drie open plekken voor nieuwe bewoners, die het aankomende jaar opgevuld zullen worden. Dit zorgt voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Wat ga je doen?
Poolster is een begeleidingsgroep voor bewoners die behoefte hebben aan structuur, coaching, gezelligheid, ondernemen en sfeer. Begeleiding bestaat uit het bieden van hulp en intensieve ondersteuning in de rode draad van de dag, bij zowel alledaagse levensverrichtingen (ADL) als op sociaal-emotioneel gebied. Op Poolster betrekken we in al onze bewoners zoveel mogelijk bij het doen van huishoudelijke taken en het onderhouden en schoonhouden van hun eigen studio. Daarbij stimuleren en ondersteunen we hun zelfredzaamheid waarbij we werken vanuit de EIM-Bol methode (Eigen Initiatief Model).

Wat vragen wij van jou?
 • Je voert werkzaamheden uit volgens de regels en instructies van Elver en houdt hierbij rekening met de individuele zorgplannen van de bewoners.
 • Een goede dosis levenservaring, empathisch vermogen, geduld en een flexibiliteit.
 • Je bent inzetbaar voor alle te draaien diensten op de woning, zoals ochtenddiensten, middag/avonddiensten, weekenddiensten en slaapdiensten (wij draaien momenteel 1 à 2 slaapdiensten per maand).
 • Je bent bereid taken op je te nemen binnen ons zelfsturende team zoals BHV-schap, roosteren, financiën, medicatie verantwoordelijke en dergelijke werkzaamheden
 • communicatieve vaardigheden en handelen vanuit de driehoekskunde (contact en afstemming tussen wettelijk vertegenwoordiger, cliënt en jij als begeleider)
 • Je hebt gevoel voor humor en kan een goede sfeer neerzetten. Daarnaast ben je niet bang voor onvoorziene situaties en weet met wisselend gedrag om te gaan. Je staat dus stevig in je schoenen.
 • Je bent in het bezit van een diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker maatschappelijke zorg (MMZ), Sociaal pedagogisch werk (SPW), Sociaal pedagogische hulpverlening (SPH), Social work, Verzorgende IG of verpleegkundige.
Wat bieden wij jou?
 • Je werkt minimaal 28 uur per week. Meer (tot 36 uur per week) is altijd bespreekbaar.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.178,- en € 3.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week. Als Persoonlijk Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.457,- en € 3.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Bij de Poolster zijn er doorgroeimogelijkheden tot Persoonlijk Begeleider.
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Reageer dan direct via de knop ‘solliciteren’. Wil je eerst meer weten over deze functie? Dat kan altijd! Neem dan contact op met de collega's van Poolster via [email protected] of telefonisch via 0622710603/0622356679.

De procedure is als volgt, nadat je hebt gesolliciteerd:
 1. Jouw motivatie en CV worden doorgenomen door de selectiecommissie.
 2. Pas jij in het profiel en zijn ze enthousiast? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 3. Je krijgt de ruimte om kennis te maken met Elver door middel van een meeloopmoment of kennismaking.
 4. Positief? Je krijgt dan een arbeidsvoorwaardengesprek bij één van de HR adviseurs, Mario, Femke of Lieke.
De vacature heeft geen sluitingsdatum omdat we graag doorzoeken tot we de juiste persoon gevonden hebben. Wij zien daarom graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Poolster
tel: 0622710603 / 0622356679
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 28-04-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119691

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver