Begeleider Wonen / Witte Raaf / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Wij proberen binnen deze woongroep een huiselijke werksfeer te creëren. We trekken waar het kan ook op met verschillende buurtgroepen, waarbij we samen bijvoorbeeld naar ons restaurant Banningshof (op het terrein) gaan om koffie te drinken. Om de vier weken bespreken we tijdens een vergadering de lopende zaken met elkaar. Dit gaat over de bewoners, maar ook zeker over het team. Het is een moment om aan elkaar te vragen hoe het gaat.

Wil jij een indruk krijgen van Elver, je nieuwe collega's en één van de bewoners? Bekijk dan ons filmpje via: https://youtu.be/q86zIBBraUo

Karina (Persoonlijk Begeleider Witte Raaf):
Ik ben vanaf het begin betrokken bij dit nieuwe plan. 4 bewoners met een complexe zorgvraag, waar ik ook mee heb gewerkt. In de volksmond complexe bewoners, maar ze hebben ook zulke leuke kanten, sociaal, enthousiast, het echt samen dingen doen met jou als begeleiding, is ook samen genieten. Bewoners die ook nog in ontwikkeling zijn, dus dit vraagt van jezelf ook creatief denken en dat vind ik persoonlijk leuk en boeiend.
Om dit alles tot een succes te laten worden, is een goed team met mensen die er voor willen gaan, stevig in de schoenen staan heel belangrijk. Met elkaar kijken wat heb je nodig als team, als persoon om je werk goed te kunnen doen en ook veilig te kunnen doen.

Wat ga je doen?
Binnen een zelfstandig werkend team ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor jouw woongroep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap- en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt geduld en straalt veel rust uit, dit is een belangrijke eigenschap die nodig is.
 • Je bent creatief in de begeleiding en kunt op het juiste moment de juiste begeleiding bieden.
 • Het is prettig dat je in kan springen bij spanningsopbouw in verschillende fases. Daarbij sta je stevig in je schoenen en kan je omgaan met verstaanbaar gedrag.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen, je kan op een verantwoorde wijze onvrijwillige zorg zo veel mogelijk beperken en je bent in staat gehechtheidsbevorderend te werken.
 • Je hebt specifieke kennis van de doelgroep, aangevuld met kennis van methodieken voor gedragsregulering.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma niveau 4. Denk hierbij aan: Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, sociaal werk of verpleegkundige
 • Heb jij een zorggerelateerde niveau 3 opleiding en wil jij graag een nieuwe uitdaging aangaan binnen Elver? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan over ontwikkeling naar niveau 4!

Wat bieden wij jou?
 • Wij gaan graag met jou in gesprek over gewenste uren.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Als Begeleider Wonen EVB+ word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met [email protected] of [email protected]

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Witte Raaf [email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 22-06-2022
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 111925

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver