Begeleider Wonen
Frion

Functieomschrijving

Kom jij met passie en gedrevenheid ons team versterken?

Op deze locatie kom je te werken

Commissarislaan 35-15 is een woon-werklocatie waar zes volwassen mannen en een vrouw wonen. De cliënten hebben allen een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De groep kenmerkt zich door cliënten die beleven in het moment en hierbij intens kunnen genieten. De cliënten vragen om een vertroucl 35 15wde en voorspelbare omgeving en begeleiding. Wanneer alles klopt voelt de cliënt zich prettig en veilig, waardoor er ruimte ontstaat om bijvoorbeeld iets nieuws te leren. De cliënten communiceren voornamelijk d.m.v. non verbale signalen. De begeleiding is gericht op herstel van het gewone leven, waarbij er gewerkt wordt vanuit de behandelmethode Triple C. De cliënten hebben een betekenisvolle dag invulling, waarbij er aangesloten wordt bij de mogelijkheden en interesses van de cliënt. We leggen de focus op wat goed gaat en niet op eventueel onaangepast gedrag. Als team word je ondersteund door een orthopedagoog en een bedrijfsvoeringspartner.

Hoe ziet de rol van Begeleider Wonen er uit?

Als begeleider heb je hart voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Hierbij durf jij een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan te gaan met de persoon met de verstandelijke beperking en ondersteun je hem/haar in het vergroten van zijn/haar competenties. Je hebt ook een grote portie veerkracht en bent sterk in relatienetwerken. Ook weet jij rust en veiligheid te bieden zodat de cliënt zich optimaal kan ontwikkelen. Je bent gespitst op de non-verbale signalen van de cliënt en reageert op juiste wijze. Omgaan met feedback en reflecteren op je eigen handelen zie je als kans om je verdere te ontwikkelen en om nog betere zorg te bieden. Jij weet het leven van de persoon met de verstandelijke beperking professioneel, respectvol en kwalitatief te ondersteunen en daarbij nét dat stukje extra te geven.

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Door jouw passie en gedrevenheid ben jij de begeleider wonen die we zoeken;
  • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO 4 niveau afgerond;
  • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.

Inschaling

Wat bieden wij?

  • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 (bij 36 uur);
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een contract voor een jaar met de intentie om die om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd (uren zijn in overleg);
  • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Bijzonderheden

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen. Regie in eigen hand is waar het om draait in onze ondersteuning.

Heb je vragen over de vacature?

Neem dan contact op met Annelies Vijge, avijge@frionzorg.nl of Rick Schrijver, rschrijver@frionzorg.nl.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Commissarislaan 35-15
Postcode 8016 BE
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 18-12-2019
Reageer voor 29-02-2020
Ingangsdatum 18-12-2019
Nummer 50246

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion