Begeleider worden op een van onze jeugdlocaties? - Neede
Aveleijn

Voor een nieuw op te zetten woongroep bij locatie Bernadettebos in Neede zijn wij op zoek naar begeleiders die geen uitdaging uit de weg gaan, maar die ook de  vraag achter het complexe gedrag van een kind zien en daar op in kunnen spelen.  

Samen met het multidisciplinair team ga jij ervoor zorgen dat de vijf kinderen die op deze afdeling gaan wonen een begeleidingsklimaat van warmte en structuur ervaren, waarbij de kwetsbaarheid en de beperking niet uit het oog verloren worden.  

Functie-profiel:

Als begeleider op deze locatie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je bent creatief in je denken en je durft oplossingsgericht te werken.  

Je bent in het bezit van minimaal een mbo niveau 4 diploma maatschappelijke zorg of vergelijkbaar agogisch. Je hebt kennis van en ervaring in het werken met kinderen met complexe (gedrags)problematiek en intensieve ondersteuningsvragen.  

Organisatie en salaris 

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaarden en biedt Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken.

Aveleijn zet jou als medewerker centraal en biedt dan ook het volgende aan: 

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg; 
  • De functie begeleider is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154, - bij een 36-urige werkweek) en de functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 45 (maximaal € 3640, - bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring; 
  • Bij Aveleijn zit geen maximum aan het aantal kilometers met betrekking tot vergoeding woon-werkverkeer;
  • Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden, zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet.  

Solliciteren 

Ben jij de begeleider die stevig in zijn schoenen staat?  

Twijfel dan niet en solliciteer voor deze leuke uitdagende functie.  

Wil je meer weten over de vacature neem dan contact op met onze recruiters via 06-57381173 - of schakel direct met de locatiemanager Jan de Ruiter via 06-57357871 

 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Bernadettebos in Neede
Postcode 7161RJ
Stad Neede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jan de Ruiter via 06-57357871
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 119198
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn