Begeleider(s) de Es Vierhouten
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je helpt mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven
  • Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij
  • Je zoekt altijd naar waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen

Voor onze nieuwbouw locatie hebben wij bijna 4 nieuwe teams samengesteld. We zijn echter nog op zoek naar een paar ervaren nieuwe collega’s die deze teams komen aanvullen (14-28 uur).

Over jou

Ben jij een stevige, stabiele persoonlijkheid met genoeg incasseringsvermogen en daadkracht om de individuele doelen van cliënten te kunnen ondersteunen? En bespeel jij misschien een muziekinstrument ? Dan zoeken we jou! Wil jij werken in een nieuw huis, nieuw team, met nieuwe bewoners in een prachtige bosrijke omgeving? Jij gaat als begeleider de complexe zorgvragen voor langere tijd beantwoorden. Je gaat werken in een nieuw team met een sterke gedrevenheid, dat het beste uit zichzelf en de ander wil halen.

De cliënt vraagt soms jouw hulp door middel van gedrag. Deze vorm van communicatie is soms lastig te verstaan, maar jij weet hier vanuit je ervaring goed op in te spelen. Ook weet je cliënten vertrouwen te geven. In zichzelf, maar ook in de mensen om hen heen. Toch ontstaan er soms conflictsituaties met uitingen van fysieke en verbale agressie,  door onrust of onduidelijkheid. Maar samen met collega’s zoek je naar mogelijkheden om dit zo goed mogelijk te begeleiden.

Functie eisen

Over De Es

Op de locatie Halfweg in Vierhouten staan meerdere woningen ( Berk, Beuk, Eik, Plataan en Es).

De Es bestaat uit 5 woningen. De groepsgrootte varieert van 4 tot 7 bewoners. Elke groep heeft z’n eigen team van begeleiders. De zorgvragen liggen op het vlak van autisme, ouder wordende cliënten, moeilijk verstaanbaar gedrag en hechtingsproblematiek. Er is een gezamenlijke huiskamer en elke bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer met badkamer. Op het terrein is er een dagcentrum waar bewoners overdag naar toegaan. De Es ligt in een bosrijke omgeving dus je kunt hier heerlijk wandelen.

Functie-eisen

De gezochte begeleider heeft minimaal een diploma MBO-3 op het gebied van zorg en welzijn. Je hebt kennis van methodisch werken en ervaring met het begeleiden van de doelgroep.

Je werkt tussen de 14 en 28 uur per week, het aantal uren is in overleg en bespreekbaar.

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak, (bijv. een opleiding Triple C).
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Korting op je sportschool-abonnement vanuit ons meerkeuzesysteem.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 40. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou? 

Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit dan voor 28 februari 2019, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl. Heb je nog vragen? Bel dan Locatiemanager Stephani van Zuijlen. Je kunt haar bereiken op nummer  06 – 23295885.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1283
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Eik
Postcode 8076 PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider/Werkbegeleider
Woonbegeleider
Publicatiedatum 01-02-2019
Reageer voor 28-02-2019
Nummer 43426

Stichting Philadelphia Zorg

Philadelphia is een landelijke zorginstelling die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. www.philadelphia.nl

Meer over Stichting Philadelphia Zorg