Begeleiders De Wilperhorst - Wilp
Zozijn

Ben jij de rots in de branding? Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Begeleiders voor de Wilperhorst 25

Wat ga je doen als begeleider?
Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Als begeleider rapporteer je  op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je werkt hierbij samen met je collega’s (ondersteuners en coördinerend ondersteuners) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten. Vanzelfsprekend verricht je als begeleider de nodige teamtaken en neem je deel aan overlegvormen. 

Dit zijn wilp
De Wilperhorst is een woonvoorziening op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp in een rustige omgeving. Hier wonen 20 cliënten, in de leeftijd van 26 tot en met 90, verdeeld over 2 woningen. De cliënten hebben merendeel een matige tot lichte verstandelijke beperking.  De cliënten van de Wilperhorst 23 hebben een specifieke begeleidingsvraag, meer gericht op psychiatrie. Bij de Wilperhorst 25 wonen cliënten met toenemende lichamelijke zorgvraag.  De cliënten hebben, naast veiligheid en structuur, ook veel behoefte aan huiselijkheid.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3.
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag.
 • Je bent bekent en in staat tot het zorgvuldig uitvoeren van lichamelijke verzorging
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief vaardig en collegiaal.
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.
 • Je kunt methodisch werken.

Dit bieden wij

 • Een salaris van maximaal € 3009,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Interesse?

Reageer dan nemen wij snel contact op.

Ik heb interesse

Of solliciteer via onderstaande knop

 

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 1 De Wilperhorst 25 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 25.20
Uren tot 25.20
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Rienke van der Marel, manager, telefoonnummer: 06-15350173
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 07-04-2022
Reageer voor 20-05-2022
Nummer 109823
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn