Begeleiders regio Arnhem gezocht!
Elver

Wat ga je doen?

Elver in Arnhem
Werken voor Elver in de regio Arnhem betekent werken in samenwerking met de collega's rondom de bewoner. Dit kan binnen een vast team waar je gezamenlijk de vastigheid biedt. Wil je Elver in Arnhem eerst beter leren kennen voordat je voor een groep kiest? Als flexer ben je van harte welkom! Wij kijken graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Je kunt als Begeleider Wonen of Persoonlijk Begeleider aan de slag en we laten je graag kennis maken met onze visie op begeleiden vanuit de driehoek.

Wij gaan met jou in gesprek om gezamenlijk de beste match te vinden tussen jouw kwaliteiten, de doelgroep en de woning!

Wat ga je doen?
Bij Elver werken we met met zelfstandig werkende teams. Je bent samen verantwoordelijk voor jullie woongroep. Dit doen we vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en multidisciplinaire collega's invulling geeft aan diens leven. Wij gaan uit van elkaars mogelijkheden en niet van elkaars beperkingen. Dit geldt niet alleen voor de bewoners, maar juist ook voor de collega's. Door elkaar aan te vullen ontstaat er een team. Daarnaast is er binnen Elver ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling, bijvoorbeeld door scholing, of extra taken. Als begeleider geef jij samen met je directe collega's de verzorging en begeleiding die de bewoner op dat moment nodig heeft.

Wil je aan de slag als Persoonlijk Begeleider? Dan ben je naast het begeleiden op de groep, ook verantwoordelijk voor allerlei zaken rondom een bewoner. Je bewaakt voor een aantal bewoners hun zorgplan en stelt deze bij waar nodig. Ook ben je de eerste contactpersoon voor familie en belangenbehartigers van de bewoner. Samen met het team zorg je voor een positieve, gezellige sfeer en zorgen jullie er samen voor dat doelen en begeleidingsafspraken worden nageleefd.

Vaste collega of flexibel aan de slag
Zit jij in het laatste jaar van je opleiding? Dan hebben wij binnen onze woningen ook diverse mogelijkheden. Met flexen kun je bijvoorbeeld zelf je diensten kiezen en zo om je schoolrooster heen werken, je hebt namelijk eigen regie op je werkrooster! Kies je voor het werken op flexibele basis, vul je verschillende losse diensten in binnen de woongroepen in Arnhem. Op deze manier leer je verschillende woongroepen binnen Elver in Arnhem kennen.

Onze doelgroep vraagt om vaste gezichten, zij kennen jou en jij kent hen. Kies je voor een vaste woongroep, dan bouw je aan de basis van het team, de organisatie en bovenal de bewoner. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de bezetting en dus het rooster.

Wat vragen wij van jou?
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroepen, begrijpt dat je moet aansluiten bij de individuele begeleidingsvraag.
 • Jij hebt kennis van of ervaring met mensen met hechtingsproblematiek, ASS en een verstandelijke beperking.
 • Jij voelt je samen met de collega's verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van autisme.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein (geen must).
 • Jij bent in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
 • Jij bent in het bezit bent van een diploma vanaf niveau 3 voor de functie Begeleider Wonen en vanaf niveau 4 voor de functie Persoonlijk Begeleider. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.
Ben je nog bezig met je opleiding? Ook dan zijn er diverse mogelijkheden!

Wat bieden wij jou?
 • Werken vanuit jouw kwaliteiten vanuit jouw wensen binnen een vaste woongroep of op flexibele basis.
 • Contracturen stemmen wij gezamenlijk af .
 • Je ontwikkelt je middels verschillende (online) cursussen en trainingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg. Dit is afhankelijk van de functie.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel of stuur een Whatsapp via 06-12401469 dan neemt Lieke van Halteren contact met je op.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op.

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Meer info
Lieke van Halteren
06-12401469

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 22-06-2022
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 111931

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver