Begeleiders voor de Korenmolen - Wilp
Zozijn

In verband met de komst van een aantal nieuwe cliënten met een erg intensieve begeleidingsvraag willen wij het team van de Korenmolen versterken en zijn daarom op zoek naar

Specialistisch ondersteuners met een arbeidsduur tot 32 uur/week.

Ben jij op zoek naar een baan vol dynamiek in een prachtige omgeving, samen met enthousiaste collega’s?
Ben jij een daadkrachtige, stabiele persoon, die individueel en groepsgericht met deze cliënten werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Van de specialistisch ondersteuner wordt gevraagd dat zij het als een uitdaging zien om cliënten te begeleiden met diverse problematieken, zij kennis hebben van de diverse ontwikkelingsniveaus en hun begeleidingsstijl aan kunnen passen aan het disharmonische profiel van de cliënt. De specialistisch ondersteuner moet stevig in zijn schoenen kunnen staan, de cliënt kunnen ondersteunen in het structuren van de dag en/of activiteiten, een NEE-boodschap kunnen geven en kunnen omgaan met verbale en fysieke agressie.
Verder is het belangrijk dat je reflecteert op je eigen handelen, feedback kunt geven en bezit over een gezonde dosis humor.

Wie zijn wij
De KorenmolenDe Korenmolen bestaat uit 2 wooneenheden (Sterrenboslaan 8 en Sterrenboslaan 10) op landgoed De Lathmer in Wilp en biedt per wooneenheid ruimte aan 8 cliënten. Iedere cliënt heeft een eigen appartement met een zitkamer, slaapkamer, douche en toiletruimte. Verder is er een gezamenlijke keuken, woonkamer en serre.  

Op Sterrenboslaan 8 en 10 wonen (jong)volwassenen met een matige tot licht verstandelijke beperking met psychiatrische problematiek als autisme, hechtingsproblematiek, aanverwante stoornissen, dwanghandelingen, verslavingsproblematiek e.d.
Elke cliënt heeft zijn eigen individuele dagprogramma, met de mogelijkheid om in gezamenlijke ruimtes hun dag door te brengen. Een aantal cliënten krijgen extra begeleiding omdat de zorgvragen nog zo complex zijn dat de cliënt dat nu nog nodig heeft (1 op 1 of 2 op 1 begeleiding).
Vanuit de woning worden een aantal cliënten begeleid op de Dagbesteding.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Wat ga je doen?
Je begeleidt volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan.

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Wat kunnen we je bieden?

  • Een uitdagende baan vol dynamiek op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp
  • Een arbeidsduur van max. 32 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 2902,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering
  • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid is het de intentie om het dienstverband daarna om te zetten in onbepaalde tijd

Wanneer kun je solliciteren?
Ben je in het bezit van een diploma van een zorggerichte opleiding op minimaal niveau 4 en heb je veel ervaring met de begeleiding van cliënten met complexe problematieken, dan zouden wij graag met je in contact willen komen.
Voor informatie kun je contact opnemen met Raymond Nas, manager: telefonisch op 06-13465252 of via de mail:  [email protected]

 

Procedure
Als je belangstelling hebt, en je voldoet aan de gestelde eisen, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.
Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers.

Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 8 De Korenmolen 1 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 18
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor informatie kun je contact opnemen met Raymond Nas, manager: telefonisch op 06-13465252 of via de mail: [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 13-05-2020
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 52909
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn