Begeleiders Wonen / Deutseveldstraat / 36 uur
Elver

Wat ga je doen?

Op het buitenhuis wonen (op dit moment) 4 bewoners tussen de 20 en 58 jaar, met een licht tot matige verstandelijke beperking. In de loop van volgend jaar zullen wij verhuizen naar Didam en zal de groepssamenstelling 8 personen worden. Onze bewoners hebben zeer uiteenlopende, soms complexe, hulpvragen. De interesses en behoeftes zijn ook zeer divers. De aard van de groep is gezellig druk. Zijn er spanningen, dan zijn deze goed voelbaar en over het algemeen genomen van verbale aard. De bewoners vragen allen begeleiding in het dagelijkse leven, hun ontwikkeling en het inzichtelijk krijgen van hun mogelijkheden en onmogelijkheden.

Waarom hier werken?
Bij ons staat gezelligheid, gezamenlijke & individuele activiteiten ondernemen en het 'gewone leven' centraal. Contacten met ouders, familie en andere betrokkenen zijn hierin ook belangrijk.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt eigenlijk in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw team. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap- en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Deutseveldstraat, wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de toekomst.

Wat vragen wij van jou?
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep.
 • Je bent samen verantwoordelijk voor de verdeling van de teamtaken en indeling van de slaapdiensten (een slaapdienst draai jij alleen), daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • De Deutseveldstraat is een buitenlocatie, dit betekent dat je tijdens je dienst soms met de bus of eigen auto op pad gaat. Daarom is het van belang dat je in het bezit bent van een B rijbewijs.
 • Wij zijn op zoek naar een flexibele collega, die een positieve bijdrage kan leveren en niet bang is om initiatieven te nemen.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
 • Je bent minimaal 14,4 uur per week beschikbaar. 36 uur per week wordt verdeeld over 2 collega's, we stemmen dit graag met je af.
*Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Deutseveldstraat via deutseveldstraat@elver.nl of 0314-683908.

Je hebt tot dinsdag 6 juli 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 14 juli 2021.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Deutseveldstraat deutseveldstraat@elver.nl
0314-683908

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 14
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 08-06-2021
Reageer voor 06-07-2021
Nummer 68858

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver