Begeleiders Wooncentrum - Neede
Zozijn

Begeleiders met initiatief en Lef!

Zie jij het als jouw opdracht om samen met de cliënt te onderzoeken wat het leven mooier en waardevoller maakt en geniet je ervan om de doelen hierin gezamenlijk te bereiken?  

Wij zoeken in Neede twee

Ondersteuners, beiden voor 70% (25,2 uur/week)
We zoeken een collega voor tijdelijke vervanging van een zwangerschapsverlof en een collega voor onbepaalde tijd

Wat ga je doen
De cliënten kunnen 24 uur per dag een beroep doen op de medewerkers. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Wie zijn wij
In Neede is aan de Borculoseweg 90 het Wooncentrum van Zozijn gesitueerd dat bestaat uit 13 appartementen met elk een eigen voordeur, huiskamer, slaapkamer en keukenblok. De cliënten hebben zelf de sleutel van hun voordeur. Er is een ontmoetingsruimte waar cliënten gezamenlijk activiteiten kunnen ondernemen als koffiedrinken, eten en spelletjes doen. Grenzend aan de tuin van het Wooncentrum ligt aan de Dumasweg 2 een vrijstaande woning met grote tuin waar ook 4 clienten wonen, met elk een eigen ruime zit/slaapkamer, douche en pantry. In deze woning is een ruime woonkeuken voor gezamenlijke gebruik en ontmoeting. De clienten die hier wonen, maken gebruik van de faciliteiten en dienstverlening van het Wooncentrum. Daarnaast wonen er 7 clienten in het appartementencomplex De Witte, in het centrum van Neede.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun religie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.  

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3,
  • Je hebt kennis van en ervaring met de doelgroep;
  • Je bent flexibel, sociaal, communicatief;
  • je hebt inzicht in en ervaring met psychiatrische ziektebeelden;
  • Je bent een sterke persoonlijkheid, voelt je mede verantwoordelijk voor de gezamenlijke zorgverlening, denkt mee en neemt initiatieven;
  • Je kunt goed reflecteren op je eigen gedrag en je kunt tegen een stootje;

Dit is wat wij jou bieden

  • Een uitdagende baan vol afwisseling in een leerrijke werkomgeving
  • Inschaling in FWG 35 Cao GHZ. Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Onregelmatig werken hoort erbij, daar tegenover staan vergoedingen conform de cao gehandicaptenzorg;
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
Als we de geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Intern nummer SG
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Vorden / Neede Wooncentrum Neede
Postcode 7161HC
Stad Neede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Cindy van Hal, manager ambulant & Wonen Vorden/Neede, 06-117618150
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 21-04-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 21-04-2023
Nummer 119527
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn