Behandelcentrum medische dienst: Verpleegkundig Specialist voor 24 tot 32 uur per week per 1 januari 2021
Elver

Functieomschrijving

Inzet zal zijn binnen alle locaties van Elver en regionale samenwerkingspartijen.

 

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundig Specialist heb je een zelfstandige functie met verpleegkundige en medische aspecten. Je werkzaamheden bestaan voor een belangrijk deel uit anamnese, het verrichten van lichamelijk onderzoek en/of observeren en het stellen van een diagnose. Onder supervisie van een arts stel je het behandelplan op, je informeert  cliënten en hun relaties over het opgesteld plan. In de eerste fase zal je een belangrijke rol krijgen in het signaleren van knelpunten in de medische zorg vanuit de teams/locaties van Elver in relatie met de huisarts- en AVG-zorg. Je doet aanbevelingen voor structurele verbetering van de kwaliteit. Je draagt zorg voor kennisoverdracht, geeft voorlichting en adviezen aan medewerkers.

 

Waarom bij de medische dienst werken?

De functie van Verpleegkundig Specialist is een nieuwe functie binnen de medische dienst van Elver. De medische dienst bestaat uit meerdere artsen verstandelijk gehandicapten (AVG), een huisarts, arts ondersteunend verpleegkundigen en doktersassistenten. De medische dienst van Elver heeft een regionale functie. Als Verpleegkundig Specialist word je naast je werkzaamheden bij Elver ook ingezet voor consultaties bij regionale zorgaanbieders in de VG sector. Begeleiders en behandelaren werken samen in een multidisciplinair team en vormen samen met de cliënt en zijn wettelijk vertegenwoordiger een driehoek waarbinnen afspraken worden gemaakt over de ondersteuning.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een diploma van de opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP).
 • Je werkt zelfstandig binnen de afgesproken richtlijnen en procedures.
 • Je bezit uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden zoals tact en inlevingsvermogen.
 • Je bent in staat om te werken in multidisciplinaire teams met wisselende samenstellingen.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Je gaat aan de slag voor 24 tot 32 uur per week.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Verpleegkundig Specialist word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald conform de cao gehandicaptenzorg in functiegroep 55 of 60, tussen de € 2.766,- en €4.652,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Arnold Roelofs (Manager Behandelcentrum) via aroelofs@elver.nl of 06-22956467.

Je hebt tot dinsdag 1 januari 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver: Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Arnold Roelofs (Manager Behandelcentrum) via aroelofs@elver.nl of 06-22956467.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-11-2020
Reageer voor 01-01-2021
Ingangsdatum 01-01-2021
Nummer 55901
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver