Beleidsmedewerker kwaliteit & veiligheid
ZGT

Functieomschrijving

ZGT heeft de ambitie om één van de veiligste ziekenhuizen van Nederland te zijn. Bij het stafbureau kwaliteit en veiligheid werken 10 medewerkers die allen zeer gemotiveerd zijn om aan deze ambitie een bijdrage te leveren. Als beleidsmedewerker kwaliteit en veiligheid ben je verantwoordelijk voor verbetering en borging van zorgkwaliteit en –veiligheid. Je houdt je bezig met beleidsontwikkeling en –implementatie. Dat doe je o.a. door onze bedrijfskundig managers en unithoofden te adviseren, te ondersteunen en te informeren, door initiatieven te nemen en door ZGT’ers enthousiast te maken voor kwaliteit en veiligheid. Het is onze bedoeling dat je op ZGT centraal niveau enkele portefeuilles krijgt toegewezen, welke dat zullen zijn is o.a. afhankelijk van jouw ambities, wensen en ervaringen.

Functie eisen

Je hebt een relevante academische opleiding (bedrijfskunde, beleid en beheer van de gezondheidszorg), aangevuld met een postacademische opleiding en verdere vakinhoudelijke cursussen. Je beschikt over inzicht in veranderingsprojecten in een grote dynamische organisatie. Je hebt dus een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Verder vinden wij het belangrijk dat je flexibel en tactvol bent en dat je tegelijkertijd kunt overtuigen en tegenstellingen kunt overbruggen. Met andere woorden: wij zoeken een collega die van alle markten thuis is en die met gevoel voor humor in de soms conflicterende belangen kan bemiddelen. Vanzelfsprekend ben je welbespraakt en kun je je ideeën en opvattingen helder en diplomatiek op papier zetten, werk je planmatig en systematisch en voel je je thuis in een dynamische werkomgeving.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.225,= bruto per maand (60-0) en maximaal € 4.682,= bruto per maand (60-12) op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 16 oktober a.s.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2020-335
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anke Tuinhout, hoofd stafbureau kwaliteit en veiligheid, telefoonnummer 06 10 65 30 19.
Functie(s) Beleidsmedewerker
Publicatiedatum 15-09-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 29-09-2020
Nummer 54755

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT