BESTUURSSECRETARIS MEDISCH SPECIALISTEN
Saxenburgh

Op 1 januari 2023 zijn alle medisch specialisten die werkzaam zijn in het Saxenburgh Medisch Centrum verenigd in één coöperatie. Om de coöperatie te ondersteunen bij haar taakstelling en de gewenste professionalisering te realiseren zoeken wij een gedreven BESTUURSSECRETARIS. 

Wat is jouw rol als bestuurssecretaris?
Als bestuurssecretaris ben je de link met het medische domein in de organisatie. Je adviseert het coöperatie bestuur over de juiste procedures en zorgt dat die tijdig gevolgd worden. Je levert gevraagd en ongevraagd beleidsmatig advies op strategische, juridische en kwaliteitsonderwerpen. Je zorgt voor de juiste agendering van onderwerpen op de verschillende tafels zodat zaken tijdig in de juiste setting worden besproken. Uiteraard zorg je voor accurate vastlegging van besluitvorming en bewaking van actiepunten. Samen met de managementassistente geef je invulling aan het coöperatiebureau die het coöperatiebestuur en de leden ondersteunt. Vanuit jouw rol lever je een bijdrage aan de kwaliteitsontwikkeling en het risicomanagement voor het vak van medisch specialist. Door de manier waarop je (samen)werkt draag je bij aan de doelstellingen en gelijk gerichtheid binnen de combi-coöperatie en met het ziekenhuis.

Wat heeft de combi-coöperatie nodig?
Je beschikt over natuurlijk gezag op basis van je persoonlijkheid en expertise. Je hebt een open houding, bent samenwerkingsgericht, integer en koersvast. Je hebt oog voor de juiste toon en benadering in verschillende situaties. Je manoeuvreert flexibel en effectief in een krachtenveld met soms tegengestelde belangen. Je vindt tijdige en heldere communicatie in een mensenbedrijf van belang en voelt je daar mede verantwoordelijk voor. Je weet heldere beleidsadviezen te schrijven, kennis van kwaliteitsbeleid is daarvoor vereist. Je schakelt snel, en hebt een vooruitziende blik om het bestuur zo goed mogelijk te ontzorgen en te ondersteunen. Je bent positief kritisch, komt met oplossingen en hebt overtuigingskracht. Je schroomt niet om bestaande werkwijzen ter discussie te stellen, maar hebt voldoende organisatiesensitiviteit ontwikkeld om te weten wanneer je tempo kunt maken en wanneer er voor het draagvlak geduld nodig is. En, niet te vergeten, je hebt een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen!

Over het Saxenburgh Medisch Centrum en combi-coöperatie
Je komt te werken in ons prachtige moderne ziekenhuis dat in het najaar van 2020 nieuw in gebruik is genomen. Bij ons heerst een informele werksfeer, en de lijnen zijn kort. Medisch specialisten zijn gedreven en voelen zich zeer betrokken bij de organisatie. De vereniging van alle specialisten in een coöperatie is dan ook bedoeld om nog beter medeverantwoordelijkheid te kunnen dragen en samen met het ziekenhuis te zorgen voor goede kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van zorg. Omdat alle medisch specialisten en eventueel daar aan gelijkgestelden lid zijn van de coöperatie, vervult de coöperatie tevens de functie van de medische staf.  

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Gemiddeld 32 uren per week;
  • Salaris is minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen FWG 65);
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur onbepaalde tijd;
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW;
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk 26 maart 2023. Twijfel je en wil je nog wat vragen stellen? Neem dan contact op met Paul van Osch, voorzitter coöperatie bestuur, via [email protected] of bel naar (0523) 27 6393.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.23.038
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Paul van Osch via [email protected] of (0523) 27 6393
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 01-03-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 26-03-2023
Nummer 118069
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh