Bestuurssecretaris/projectmedewerker (32-38 uur per week)
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Ben je pas afgestudeerd aan de universiteit? Wil je een zorgorganisatie van binnen leren kennen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en jezelf te ontwikkelen? Ben je makkelijk in contacten, houd je van overzicht, ben je pragmatisch en heb je een vlotte pen? Dan is deze nieuwe job misschien iets voor jou.

De nieuwe functie van bestuurssecretaris/projectmedewerker is drie ledig:

 1. Je ondersteunt de raad van bestuur op het gebied van governance. Onder andere de inrichting van een nieuwe wijze van patiëntenparticipatie, de voorbereiding van de adviesaanvragen aan de personeelsvertegenwoordiging en ondersteuning van de vergaderingen van de aandeelhouder, de raad van commissarissen en de raad van bestuur. Je bent de “linking pin” tussen het ziekenhuis en de huisartsenzorg en voert samenwerkingsprojecten uit. Je adviseert de raad van bestuur, bestaande uit twee personen, over regionale en landelijke ontwikkelingen. Je bereidt de jaarlijkse evaluatie van het beleidsplan voor en voert deze uit.
 2. Je voert zelfstandig projecten uit binnen onze organisatie die betrekking hebben op de bedrijfsvoering. Zoals een medewerkers tevredenheidsonderzoek, herindeling van de werkruimten op kantoor, een ander werkconcept, patiënttevredenheidsmetingen. Projectmatig werken beheers je en samenwerken met collega’s vind jij leuk.
 3. Je ondersteunt de beide managers bij het uitvoeren van projecten op ICT gebied, zoals de invoering van een regio-app en het inrichten van het regionale PGO (persoonsgebonden omgeving). Adviesvaardigheden zijn daarbij van belang.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een academische opleiding, bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen of bedrijfskunde.
 • Je hebt affiniteit met de huisartsenzorg.
 • Je bent analytisch, verbindend en neemt initiatief.
 • Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
 • Je houdt overzicht, je bent een aanpakker en je hebt een vlotte pen.
 • Ervaring met projectmatig werken is een pré.

Inschaling

Wat bieden we jou?

Als bestuurssecretaris functioneer je in een dynamische organisatie in een branche waarin veel gebeurt. Je ontvangt leiding van de directeur bestuurder. Bij Huisartsenzorg Oude IJssel zijn we resultaatgericht zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. We proberen collega’s zoveel mogelijk in hun kracht te zetten en hun talenten te benutten. We doen het samen. Ieders bijdrage aan het geheel is onmisbaar. Samen ondersteunen we de 40 huisartsenpraktijken die bij ons zijn aangesloten en samen vieren we onze mijlpalen en successen.

 • Een passend salaris in functiegroep 10 van de cao Huisartsenzorg (min € 3.860 – max € 4.932 bij fullt time dienstverband)
 • Een contract voor de duur van 1 jaar dat bij tevredenheid van beide kan worden verlengd voor onbepaalde tijd
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling
 • Een informele werksfeer met korte lijnen in een enthousiast team
Type Vacature
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Doetinchem
Postcode 7001 DP
Stad Doetinchem
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Informatie verkrijgen bij Heb je nog een vraag? Stel deze gerust aan Karen Pijnenburg, directeur bestuurder 06-12515155 of 085-4854011.
Functie(s) Ambtelijk secretaris
Beleidsmedewerker
Projectmedewerker
Staffunctionaris
Stafmedewerker
Publicatiedatum 15-04-2019
Ingangsdatum Vanaf 1 juli of in overleg
Reageer voor 15-05-2019
Nummer 45164
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel