BIJBAAN IN DE OUDERENZORG
Saxenburgh

Saxenburgh zoekt ZORGASSISTENTEN voor onze ouderenzorg locaties in Ommen, Hardenberg, Gramsbergen en Coevorden die graag werkervaring willen op doen naast hun zorgopleiding.

Hoe ziet het werken als zorgassistent eruit binnen Saxenburgh?
Jouw werkdag start samen met jouw collega's. Na de overdracht start je samen om de benodigde zorg te verlenen of dek jij met een lach op je gezicht de tafel voor het ontbijt, lunch of diner. Onder het genot van een kopje koffie of thee voer jij een mooi gesprek over vroeger.

Wil jij graag iets goeds doen in deze tijd, waar jij echt iets voor onze bewoners kunt betekenen en tegelijkertijd lekker verdienen? Solliciteer dan snel als zorgassistent bij Saxenburgh! Jij kunt echt het verschil gaan maken.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Jij bent in opleiding voor verzorgende IG of verpleegkundige en minimaal 16 jaar. Na een inwerkperiode ben jij zelfstandig inzetbaar voor 1 of meerdere locaties binnen de Ouderenzorg. Super leerzaam toch? 
Natuurlijk heb je collega's om op terug te vallen, maar zij rekenen ook op jou. Door jouw inzet en zorg weet jij van elke dag een zonnige dag te maken voor onze bewoners. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden jou een afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is. Inzet is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en in de vakanties is er mogelijkheid om veel uren te maken!
We kijken samen naar je stage-ervaring en op basis daarvan kijken we op welke manier we iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo groeit je bijbaan met je mee gedurende je opleiding!

  • Arbeidsovereenkomst gedurende jouw opleiding
  • Salaris passend bij jouw leeftijd en eventuele ervaring. 
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Heidi van Essen te bereiken via (06) 11 26 78 50 of via [email protected]. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Als wij voldoende invulling van deze vacature hebben dan sluiten wij de vacature.  

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Type Vacature
Intern nummer V.22.077
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Heidi van Essen , via [email protected], of bel naar (06) 112 678 50
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 19-04-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 116143
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh