Bijbaan in de thuiszorg voor student Verpleegkunde/ Verzorgende IG
Sensire

Wat ga je doen?

Werk je bij de Thuiszorg? Dan kom je bij de klanten thuis, elk met een eigen zorgvraag. Verzorging thuis is een bijzondere manier om je vak uit te oefenen. Je stapt in het alledaagse leven van mensen en hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact. Je klanten zijn meestal ouder (chronisch) ziek of gehandicapt. De tevredenheid van onze klanten staat voorop. Zelfstandig lever je goede zorg- en dienstverlening. Als oproepkracht ondersteun je de wijkteams bij piek en ziek, wanneer jíj tijd hebt om te werken. Zodat wij de zorgvraag van onze klanten altijd centraal kunnen blijven stellen.

Sensire thuiszorg in de Achterhoek en Liemers
Je komt te werken in een wijkteam, die meestal opereert binnen een kerkdorp of een deel van een gemeente. Samen met de wijkverpleegkundige, verpleegkundigen en verzorgenden lever je de gevraagde zorg.

Als student verricht je de volgende zorgtaken zelfstandig:
 • ondersteuning bij de ADL (wassen, aan en uitkleden, toiletgang)
 • aan- / uittrekken van steunkousen
 • medicatie aangeven, aftekenen en uitzetten
 • insuline spuiten, intramusculair, subcutaan, fraxiparine spuiten
 • eenvoudige wondzorg
 • complexe wondzorg
 • stoma-zorg
 • sonde-voeding

Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren heb je al tijdens de praktijk lessen en/of stages uitgevoerd en deze zijn met een voldoende beoordeeld. Afhankelijk van je studie en opleidingsjaar, zullen wij je inzetten voor de voorkomende werkzaamheden, die jij mag uitvoeren.

Wie ben jij?

Wij zoeken een collega voor de flexibele schil rondom het basisteam in de wijkzorg. Als flexwerker ben je in dienst van Sensire. Je helpt het team uit de brand, als deze er niet uitkomt met het opvullen van diensten of als een collega uitvalt of vrij wil. Wat wij verwachten is dat je flexibel inzetbaar bent (ook in de vakantieperiodes). Wil je op termijn doorgroeien naar het basisteam, dan bespreken we graag persoonlijk met jou daartoe de mogelijkheden.

Je komt in aanmerking indien je de opleiding verpleegkunde (derde of vierde jaars mbo of hbo) of verzorgende IG (derde jaars) volgt. En daarnaast:
 • heb je minimaal één stage-ervaring in de ouderenzorg hebt, bij voorkeur in de thuiszorg;
 • je bovengenoemde handelingen zelfstandig kunt uitvoeren;
 • je een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overhandigen;
 • je kunt beschikken over een auto, brommer/scooter om klanten in het buitengebied te bereiken (soms is een fiets toereikend, vermeld dit in je sollicitatie)
Je bent een enthousiaste collega en klanten worden graag door jou geholpen, omdat jij voor hun het verschil maakt. Je hebt oog voor hun persoonlijke situatie en weet de zorg af te stemmen op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je kunt zelfstandig werken, maar schroomt niet om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. Vroeg je bed uit of keer een extra dienst vind je prima, omdat je flexibel bent en graag je handen uit de mouwen steekt voor onze klanten.


 

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Je krijgt bij aanvang een tijdelijk oproepcontract voor de duur van 7 maanden of 1 jaar, zodat jij zelf kunt bepalen of je wel of niet kunt komen werken en dit goed te combineren valt met stage en opleiding. Voor meer informatie kun je contact opnemen Sanne Raaijmakers, telefoon 06-20106185, Corporate Recruiter.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1412
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 4
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sanne Raaijmakers, s.raaijmakers@sensire.nl, +31 62 0106185
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48786

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire