BIJBAAN IN DE OUDERENZORG
Saxenburgh

Saxenburgh zoekt ZORGASSISTENTEN die graag werkevaring willen op doen naast hun zorgopleiding.

Hoe ziet het werken als zorgassistent eruit binnen Saxenburgh?
Jouw werkdag start samen met jouw collega's. Na de overdracht start je samen om de benodigde zorg te verlenen of dek jij met een lach op je gezicht de tafel voor het ontbijt, lunch of diner. Onder het genot van een kopje koffie of thee voer jij een mooi gesprek over vroeger.

Wil jij graag iets goeds doen in deze tijd, waar jij echt iets voor onze bewoners kunt betekenen en tegelijkertijd lekker verdienen? Solliciteer dan snel als zorgassistent bij Saxenburgh! Jij kunt echt het verschil gaan maken.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Jij bent in opleiding voor verzorgende IG of verpleegkundige. Na een inwerkperiode ben jij zelfstandig inzetbaar voor 1 of meerdere locaties binnen de Ouderenzorg van Saxenburgh. Super leerzaam toch? 

Natuurlijk heb je collega's om op terug te vallen, maar zij rekenen ook op jou. Door jouw inzet en zorg weet jij van elke dag een zonnige dag te maken voor onze bewoners. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden jou een afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is. Inzet is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en in de vakanties is er mogelijkheid om veel uren te maken!

We kijken samen naar je stage-ervaring en op basis daarvan kijken we op welke locatie en op welke manier we iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo groeit je bijbaan met je mee gedurende je opleiding!

  • arbeidsovereenkomst gedurende jouw opleiding
  • salaris start vanaf € 11,60 bruto per uur (cao VVT, FWG 25)
    • er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Marjan Stolk of Leanne van Luik te bereiken via (0523) 27 63 11 / coordinatorflexpool@sxb.nl. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen naar (06) 30 32 34 29/ (06) 30 77 32 84.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Als jouw sollicitatie ons aanspreekt, gaan wij graag zo snel als mogelijk met jou in gesprek. 

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Type Vacature
Intern nummer V.21.091
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marjan Stolk of Leanne van Luik onze coördinatoren van de Flexpool. Zij zijn te bereiken op (06) 30 32 34 29/  (06) 30 77 32 84 of coordinatorflexpool@sxb.nl
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2022
Nummer 71204
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh