capaciteitsplanner
InteraktContour

Informatie

Word jij enthousiast van een perfecte planning? Ben jij oplettend, resultaatgericht en draai jij je hand niet om voor het oplossen van complexe roosterpuzzels? Lees dan snel verder. Voor onze woonlocatie in Amersfoort zijn wij namelijk op zoek naar een planner!

Wil je wel aan de slag als planner, maar niet in de regio Amersfoort? Reageer dan ook en geef aan waar je wel binnen Midden- en Oost-Nederland (ons werkgebied) aan het werk zou willen.

Jouw rol

In jouw rol als planner maak je voor het groeiend zorgteam in Amersfoort een basisrooster. Dat betekent dat je eventuele openstaande diensten gaat oplossen/plannen, waarbij je rekening houdt met de 'jaaruren-systematiek', de beschikbaarheid van medewerkers en de arbeidstijdenwet. Daarnaast maak je ook een cyclisch jaarrooster. Het is belangrijk dat je hierin het overzicht houdt, kan prioriteren en een duidelijk onderscheid weet te maken tussen diensten die plaatsvinden op de korte en de lange termijn.

Dit doe je door:
 • wekelijks te overleggen met je teammanager
 • gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de teammanager
 • duidelijk grenzen te stellen, waarbij je niet bang bent om "nee" te zeggen
 • stressbestendig te zijn door goed om te gaan met tijdsdruk en ad-hoc-situaties
 • applicaties uit te leggen aan medewerkers
 • rapportages te maken in Excel
Jouw werkplek

Je gaat aan de slag op woonlocatie Dodoensserre in Amersfoort. Woonlocatie Dodoensserre ligt in de moderne wijk Kattenbroek in Amersfoort. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg. Iedere bewoner beschikt over een eigen appartement en krijgt van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen. Afhankelijk van het aantal uren dat je werkt, is er ook ruimte om de planning van een tweede locatie erbij te doen.

Wat wij bieden

 • een jaarcontract voor 28-36 uur per week
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.381,- tot maximaal €3.452,- bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • de mogelijkheid om je werkzaamheden deels vanuit huis uit te voeren
 • ruime scholings- en ontwikkelmogelijkheden
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

 • minimaal een afgeronde opleiding op mbo-niveau 4, bij voorkeur aangevuld met een opleiding roostertechnieken
 • uitstekende computervaardigheden (Office 365 en vooral Excel)
 • ervaring met het plannen van roosters
 • kennis van Ortec is een pre
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe planner?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met woensdag 12 oktober aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Kim Roemers, teammanager a.i., op 06-83665584.

Meer informatie over InteraktContour vind je hier


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Dodoensserre in Amersfoort
Postcode 3823 DJ
Stad Amersfoort
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 12-09-2022
Reageer voor 12-10-2022
Nummer 113915

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour