Casemanager dementie - 20 uur per week (2x)
Stichting Rosengaerde

Ben jij een enthousiaste en proactieve HBO verpleegkundige met een hart voor kwetsbare ouderen? Word je enthousiast van het geven van voorlichting, informatie en advies aan mensen met de diagnose dementie en hun naasten én het bevorderen van de deskundigheid van onze collega’s?
Kom dan werken als casemanager Dementie bij Rosengaerde.

Als casemanager dementie heb je een belangrijke verbindende functie. Je biedt intensieve begeleiding en ondersteuning aan individuele cliënten met dementie en hun mantelzorgers. Je zorgt voor de continuïteit van zorg vanaf vroeg-signalering tot aan opname of overlijden en maakt het mogelijk dat de cliënt zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen.
Je laat je zien als verbindende schakel tussen cliënt, informeel en formeel netwerk. Je bent dus regelmatig in gesprek met andere deelnemers van jouw netwerk zoals: gemeentes, (huis)artsen en hulpverleners vanuit diverse disciplines. Je pakt je rol bij het vormgeven van de functie en het uitbouwen van de samenwerking in de keten.

Wij vragen:

Wij vragen:

  • Bij voorkeur heb jij een HBO-V diploma (niveau 5 / 6 ) en een afgeronde opleiding post HBO Casemanagement of ben je bereid deze te volgen;
  • Je hebt kennis van psychogeriatrie en van zorg in brede zin: hulpverlening methodieken, sociale kaart, expertise van andere professionals, enz.
  • Daarnaast heb je ervaring met complexe (zorg)situaties en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.om cliënten en mantelzorgers te kunnen adviseren en ondersteunen, zoals coaching en gesprekstechnieken.
  • Je bent ondernemend en bent in staat om je op een juiste wijze te bewegen binnen de bestaande netwerken en deze uit te bouwen.
  • Je bent transparant en zorgt voor de juiste terugkoppeling en rapportages;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto;

Wij bieden:

  • Een uitdaging in een kleinschalige organisatie waar de lijnen kort zijn en waar jouw werk direct impact heeft.
  • Inschaling op basis van cao VVT in FWG 50 (max. € 3.707,64 per maand exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een contract voor 20 uur per week

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de vacature kan contact gezocht worden met Irma Albers via 0529 - 431541.

Reageren kan t/m 31 oktober 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 15-10-2020
Ingangsdatum 1 januari 2021
Reageer voor 01-11-2020
Nummer 55401
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde