CASEMANAGER DEMENTIE (Turks sprekend)
Liberein

Gids in het oerwoud van mogelijkheden, wetten en regels

Ontmoetingscentrum Lalé is er voor cliënten met een lichte vorm van dementie en hun partners en mantelzorgers. Het ontmoetingscentrum wordt veelal bezocht door cliënten en mantelzorgers met Turkse afkomst. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en er is aandacht voor beweging en activiteiten die de zelfstandigheid van cliënten vergroten. De medewerkers van het ontmoetingscentrum bieden cliënten een gestructureerde dagindeling  en zorgen ervoor dat ze zo lang mogelijk ‘maatschappelijk’ actief kunt zijn. Voor ontmoetingscentrum Lalé zijn wij op zoek naar een Turks sprekende Casemanager Dementie, voor 4,5 uur per week.

Pak je ruimte! 
Als Casemanager dementie werk je samen met de begeleider van het ontmoetingscentrum Lalé. Je begeleidt en ondersteunt de mantelzorger, in zijn of haar taak als mantelzorger, maar ook in de persoonlijke verwerking. Je signaleert vraagstukken en zet zo nodig acties uit. Daarnaast ben je inhoudelijk- en organisatorisch sparringpartner van de begeleider van het ontmoetingscentrum. Je onderhoudt goede contacten met artsen en andere hulpverleners in de (dementie)zorg en instelling voor welzijn in de regio. Je maakt daarnaast onderdeel uit van het team Casemanager dementie.
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor!  

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over het diploma HBO-V, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of het diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, aangevuld met het diploma Casemanagement Dementie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Turkse taal;
  • Je bent sociaal erg vaardig en communicatief sterk, ook in je rapportages;
  • Je hebt goede kennis van de sociale kaart en de relevante wet en regelgeving;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je beschikt over het rijbewijs B en je beschikt over een vervoersmiddel.

Inschaling
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG schaal 50 (minimaal € 2.554,98 – maximaal € 3.707,64).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge Kok, Casemanager Dementie, tel: 06-28540244.

Type Vacature
Intern nummer 2020-179
Organisatie Liberein
Locatie Ariënsstaete
Postcode 7523ET
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 4.50
Uren tot 4.50
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Inge Kok, Casemanager Dementie, tel: 06-28540244
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 20-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 04-12-2020
Nummer 56092
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein