Casemanager (Netwerkcoördinator) | Korsakov en Gerontopsychiatrie| Gelderland
Atlant

Functieomschrijving

Deel jij onze expertise door Atlant aan netwerkpartners te verbinden? Op zoek naar een baan waar de focus meer ligt op het verbinden van partner en minder op het cliëntcontact? Dan hebben wij de uitdagende baan voor jou! Atlant heeft ruimte voor een:


Casemanager (Netwerkcoördinator) | Korsakov en Gerontopsychiatrie

Wat ga je doen?
Binnen deze functie ben jij een echte netwerker die in verbinding staat met zorgorganisaties in zowel de regio als daarbuiten! Jij gaat de doelgroep Korsakov en Gerontopsychiatrie vertegenwoordigen en onze expertise uitdragen. Jij adviseert over de doelgroep zodat andere zorginstellingen de best mogelijke zorg kunnen leveren. Je ziet kansen om de consulatie functie vanuit ons expertisecentrum te vergroten, benut deze en vergroot hiermee onze relatiekaart op lokaal, regionaal en bovenregionaal niveau. Dit doe je in een solistische rol waarin je mag pionieren zonder direct cliëntcontact! 
Jouw kracht bestaat uit het bij elkaar brengen van samenwerkingspartners op regionaal- en landelijkniveau. Jij hebt een scherp beeld van de netwerkkaart van Atlant en participeert in de ontwikkelingen rondom de doelgroep Korsakov en GP. Binnen deze overstijgende rol geef jij advies over de ‘cliëntenreis’ aan jouw collega’s èn aan onze externe samenwerkingspartners. In jouw rol gaat het niet om het einddoel, maar om de weg ernaartoe. 
Jij bent als een spin in het web wanneer we spreken over verbinden, coördineren en adviseren! Jij initieert en organiseert met veel enthousiasme de netwerkbijeenkomsten en werkbezoeken met andere zorgorganisaties om gezamenlijk kennis en expertise te delen.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Je komt met name samen te werken met managers, projectleiders, behandelaren en medewerkers zorg en welzijn van Atlant als andere organisaties. 

“Netwerken houdt nooit op!” Jonieke Bredewold (casemanager)

Functie eisen

Wat neem jij mee?
Heb jij een zorg gerelateerd hbo-diploma op zak, zoals social work, verpleegkunde of ben je paramedicus? Of herken jij je in het gevraagde profiel? Of heb jij een diploma communicatie of commerciële economie (of vergelijkbaar) en ervaring binnen de gezondheidszorg? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort binnen Atlant als nieuwe collega!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 4.558,88 (FWG 55 cao VVT) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk contract met uitzicht op vast;
• Een dienstverband van 16-32 uur per week; 
• Vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling o.a. door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Jonieke? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag uiterlijk 5 april tegemoet! Voor vragen kun je contact opnemen met Manon van Kampen (waarnemend manager Behandeling & Begeleiding) op 06 19 02 90 11 of Jonieke Bredewold (casemanager) op 06 22 71 40 91. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek op 13 april. 

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Casemanager
Overig
Publicatiedatum 17-03-2023
Reageer voor 05-04-2023
Ingangsdatum 17-03-2023
Nummer 118649
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant