Centralist Alerta
Carintreggeland

Functieomschrijving

Als Centralist ben jij het eerste aanspreekpunt voor diverse zorgorganisaties. Je analyseert en beoordeelt binnenkomende hulp- en zorgvragen en schakelt de juiste verantwoordelijke- of hulpdienst in. Zo zorg jij dat de juiste zorg op de juiste plek en op het juiste moment wordt ingezet.

Wie is Alerta?
Alerta is de Meld & Zorg Centrale voor meerdere (zorg)organisaties in Twente. De zorg in Nederland is aan het veranderen en vraagt om andere oplossingen. Alerta is koploper op het gebied van zorg op afstand en innovaties in de zorg. Hierbij moet je denken aan beeldzorg, monitoring, personenalarmering, woningtoegang, medicatiebegeleiding op afstand en dubbele medicatiecontrole. We streven ernaar om mensen zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis te laten wonen. Daarnaast ondersteunen we zorgorganisaties met het signaleren, interpreteren en reageren op cliëntdata. Wij verlenen zorg op afstand, 24/7 voor cliënten, zorgprofessionals en zorgorganisaties.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor diverse (zorg)organisaties en analyseert de binnenkomende (telefonische) hulp- en zorgvraag 
 • Je reageert adequaat bij calamiteiten
 • Je adviseert en informeert cliënten, klanten, organisaties en relaties
 • Je verricht diverse administratieve werkzaamheden in diverse systemen voor klanten
 • Je bent verantwoordelijk voor de relatie met een aantal specifieke klanten

Als Centralist ga je onderdeel uitmaken van een fijn team van zo’n 60 collega’s. Alerta is al 25 jaar actief in de meld & zorgcentrale branche en is in korte tijd hard gegroeid en wij zijn daarom op zoek naar centralisten om ons team te komen versterken. Voor meer dan 18 organisaties leveren we telefonisch bereikbaarheid en/ of zorg op afstand. Alerta is continue in ontwikkeling en dit zorgt voor veel perspectief en uitdaging voor jou.

Wie ben jij

 • Kennis op MBO-4 niveau is vereist 
 • Ervaring in een callcenter is een pré
 • Een prettige telefoonstem en goede spreek- en luistervaardigheid
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht en kwaliteitsgericht 
 • Je hebt een talent om goed te werken in een hectische omgeving
 • Je hebt een 24 uurs mentaliteit i.v.m. het verrichten van onregelmatige diensten 

Je vindt bij ons

 • Een 20 uurs contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een salaris conform CAO VVT FWG 40 max. € 3.159,64 bij 36 uurs dienstverband
 • Een vaste eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld 
 • Ontwikkelingsmogelijkheden 

Bijzonderheden

Interesse

Ben je geïnteresseerd na het lezen van deze vacature? Stuur dan je solliciatie voorzien van CV naar [email protected] 

Wij zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor vragen kun je mailen naar Herma Crans, [email protected]   
Functie(s) Zorgcentralist
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 109781

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland