Clustermanager
De Seizoenen

Functieomschrijving

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet.  Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt.

Functie eisen

Je bent integraal verantwoordelijk voor goede zorg en ondersteuning aan de bewoners van jouw cluster, bestaande uit meerdere teams met ongeveer 55 medewerkers. Teams worden gestimuleerd om zoveel mogelijk zelf regie te voeren en verantwoordelijkheid te nemen. Je bent enthousiast om vanuit verbinding teams te coachen en waar nodig te sturen. Samen met de gedragskundige geef je vanuit de Triple C gedachte vorm en inhoud aan de ontwikkeling van jouw teams. Samen met collega clustermanagers en locatiedirecteur maak je deel uit van het locatiemanagement en draag je actief bij aan de verdere ontwikkeling van Overkempe vanuit onze zorgvisie.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een energieke daadkrachtige verbinder die moeiteloos kan schakelen. Je hebt affiniteit met onze antroposofische identiteit. Je stijl van leidinggegeven is coachend. Je bent stressbestendig, doortastend, betrouwbaar en integer. Je behoudt het overzicht. Je beschikt over HBO werk-denkniveau, een afgeronde management opleiding en je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende operationele, tactische en strategische functie in de zorg.

Inschaling

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling o.a. door het ontwikkelplatform Goodhabitz. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving.  De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG 60. Verder bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan met locatiedirecteur Ronald van Aalten 06- 15 95 44 22

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager zorggebonden hoger kader
Publicatiedatum 28-04-2022
Reageer voor 22-05-2022
Ingangsdatum 01-07-2022
Nummer 110440

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen