Coachend Verpleegkundige, Denekamp
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Zou jij graag een coördinerende en coachende rol willen?

Dan willen we jou graag in ons team!

Je gaat werken op onze zorglocatie de Dr. Eekmanhof in Denekamp. Onze locatie biedt kleinschalige woonvormen voor ouderen met geheugenproblemen. Wij hebben 4 woningen allemaal met een eigen huiskamer/leefkeuken. Onze bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer en badkamer in de woning. Het bieden van een warme en huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk.

Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners, je levert een actieve bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen (MDO) en stelt het zorg-leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Hierdoor heb je ook veel contacten met familie, collega’s, zorg specialisten en externe zorgprofessionals. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de client een waardevol leven kan leiden. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen ben je ook gericht op het versterken van de samenwerking binnen het team en het verder ontwikkelen van elkaars talenten. Jij bent onderdeel van een team met verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Door je coachende stijl van communiceren kun jij ervoor zorgen dat we het beste uit elkaar en de kwaliteit van zorg halen! Natuurlijk houd jij je ook bezig met aandachtsvelden waarvoor jij locatie breed aanspreekpunt bent. Ook daarmee lever jij continue een bijdrage aan het verbeteren van onze zorg.
Wij zijn een warm en hecht team. Bij ons is geen idee te gek. Wij zijn oprecht en staan open voor elkaars mening. Wij zien dat we elkaar nodig hebben om de zorg goed te kunnen organiseren. In ons team zie je een mix van leeftijden en ervaring. Je hebt bij ons de mogelijkheid om lange diensten te draaien; het aantal uren is bespreekbaar (min 20 tot max 24 uur). Onze bewoners krijgen 24 uur zorg dus iedere maand draai je ook een aantal nachtdiensten. Hoeveel dit er zijn dat overleggen we graag met jou. Een passende werk-privé balans vinden we namelijk ontzettend belangrijk!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid. We hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding niveau 4
 • Je hebt ervaring met onze doelgroep, dementerende ouderen
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen
 • Je glas is altijd half vol en ziet kansen en mogelijkheden
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je hebt voldoende coachende vaardigheden en ervaring
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 20 tot 24 uur ook bespreekbaar

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-226
Organisatie Carintreggeland
Locatie Denekamp, Carintreggeland Huis Dr. Eekmanhof
Postcode 7591MB
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Miranda Kamphuis, verpleegkundige, e-mail: miranda.kamphuis@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 06-11-2020
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 55874

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland