Coachende Verpleegkundige niveau 4/5, Almelo (uren in overleg)
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zou jij graag een coördinerende en coachende rol willen?
Heb jij werkervaring als Verpleegkundige?
Heb jij ervaring met coachen van een team?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Je verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten thuis aan de hand van een zorg- en leefplan dat je samen met je cliënt en zijn of haar omgeving opstelt. Je komt te werken op onze locatie De Elshof in Almelo. Als team bepalen jullie met elkaar wat het beste is. Je werkt intensief samen met teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers en houdt altijd een oogje in het zeil. Bij wensen van de bewoner kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie van je bewoner, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Jij bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënten en hun omgeving.

Naast bovengenoemde taken houd jij je intensief bezig met de ontwikkeling van het team waarin je werkt. Je signaleert de knelpunten en ontwikkelbehoefte en maakt samen met de Manager Zorg een plan hoe je het team kan ondersteunen in groei, samenwerking en communicatie. Je neemt het team mee in het plan dat jullie gezamenlijk tot uitvoer brengen. De resultaten evalueer je met het team én de Manager Zorg.
We zien graag dat iemand flexibel inzetbaar is en op den duur bereid is om de opgedane kennis en ervaring vervolgens met jouw kwaliteiten te gaan delen met een volgend team.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Je hebt bij Carintreggeland niet alleen een baan, maar een loopbaan! Er is ruimte voor jouw ambitie door bijvoorbeeld verdieping in je functie door een specialisatie, verbreding in je functie door verandering van doelgroep (ELV/Revalidatie/Hospice/PG etc.) of een nieuwe uitdaging door een andere werkomgeving (intramuraal, wijkzorg in de stad of op het platteland). Zo bieden wij onze medewerkers op elk moment een passende baan in hun loopbaan!
Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding 4 of 5
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen
 • Je bent creatief in mogelijkheden benutten
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je hebt voldoende coachende vaardigheden en ervaring
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 45 of 50; afhankelijk van functie
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er hier meer over

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-228
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis De Elshof
Postcode 7608RM
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Carmen Nijhuis op e-mailadres: c.nijhuis@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 10-11-2020
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 55903

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland