Combineer de thuiszorg met zorg op locatie als Verzorgende IG
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Bij Azora denken wij graag in mogelijkheden. Daarom bieden wij in Varsseveld en omgeving een nieuwe functie aan: een combinatiefunctie tussen de thuiszorg en zorg op locatie. Want wat is nou mooier dan het beste van twee werelden samen te brengen in jouw functie?

Als Verzorgende IG  in zowel de thuiszorg als zorg op locatie, ben jij de verbindende schakel tussen deze twee organisatie onderdelen. Doordat de routes van de thuiszorg gecombineerd worden met de zorg op locatie, is er veel mogelijk qua diensten en omvang in uren. Ligt jouw voorkeur juist wel of niet bij gebroken diensten? We geven je graag de ruimte om in overleg jouw diensten te bepalen, want (bijna) alles is mogelijk. Vind je de thuiszorg te individualistisch maar spreekt de afwisseling daar juist aan? Of mis je op locatie juist de dynamiek van de verschillende cliënten en een afwisselende omgeving? In deze functie heb je het allemaal! 

Mensen wonen steeds langer thuis. Daardoor vind je in de thuiszorg veel uitdaging in complexe en afwisselende zorg. Jij houdt van deze afwisseling en kan zelfstandig de beste thuiszorg op maat verlenen aan je cliënten. Ondanks dat het werk zwaar kan zijn, zie jij de uitdaging en maak jij de cliënten blij. Tijdens jouw diensten op locatie ben je naast de zorg voor clënten ook veel in contact met je directe collega’s. Doordat jij zowel intramuraal als extramuraal bij Azora werkt, doe je veel verschillende ervaringen op. Naar beide teams neem je jouw ervaringen en toepassingen mee, waardoor jij de spil bent en voor verbinding zorgt. Je durft jouw ideeën te delen en denkt graag in kansen en mogelijkheden.   

Functie eisen

Zo ben jij

Bij alles wat je doet, staat de cliënt voorop. Je bent op zoek naar mogelijkheden en wilt samen met je collega’s de beste zorg bieden aan onze cliënten. Je hebt een warme persoonlijkheid en kan open en duidelijk communiceren richting zowel je collega’s als de bewoners en hun families. Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG. Tevens is het belangrijk dat je stressbestendig bent en flexibel bent. Je diensten en uren worden in overleg afgestemd.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze bewoners de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. Als Verzorgende IG of Helpende Plus kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om je bij te scholen en je te blijven ontwikkelen, en op:
• Direct een vast contract.
• Een bruto maandsalaris conform cao VVT.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde  werkgever, het gaat goed met ons. 
• 8 % vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze teammanagers Liesbeth den Ouden, via 0315-681849 of Anouk Wools, 0315-258484

Type Vacature
Intern nummer 20220041
Organisatie Azora
Locatie Azora
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 70343

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora