Communicatie medewerker
Proscoop

Functieomschrijving

Proscoop is de regionale adviesorganisatie in Noordoost-Nederland die vanuit een maatschappelijke opdracht organisaties in zorg en welzijn adviseert en ondersteunt bij het werken aan gezondheid en waardegedreven zorg. Wij zijn een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk

Wij zijn wegens vervanging (zwangerschapsverlof) van augustus tot en met december 2021 op zoek naar een

Communicatiemedewerker

24 uur per week

Wat worden jouw werkzaamheden?
Collega Miron Vierhout: “Je komt te werken in het team Communicatie & PR. Dit team werkt nauw samen met de vier gebiedsteams. Samen werken we aan de in- en externe communicatie. Je ondersteunt de adviseurs uit onze regioteams bij verschillende communicatievraagstukken in verschillende projecten: dit varieert van het schrijven van nieuwsberichten, coördineren van nieuwsbrieven tot het ondersteunen bij een webinar of het maken van content op onze social media-kanalen.”

 

Functie eisen

Wat vragen we van jou?
Een HBO-opleiding op het gebied van communicatie, gericht op media, aangevuld met praktijkervaring. Je kunt prioriteiten stellen, werkt graag resultaatgericht en bent handig met nieuwe mediakanalen. Je hebt affiniteit met het werken in de gezondheidszorg. Daarnaast ben je:

  • In het bezit van goede communicatieve vaardigheden;
  • Samenwerkingsgericht;
  • Creatief en goed in het schrijven van teksten voor verschillende middelen;
  • Altijd op zoek naar de (communicatie)vraag;
  • Flexibel, ook in tijd;
  • In het bezit van eigen vervoer.

 

 

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden een inspirerende werkomgeving, met interessante opdrachtgevers in het snel ontwikkelende zorglandschap. Als communicatiemedewerker werk je in een enthousiast team van vier collega’s vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle of vanuit huis. De eindschaal van de functie is maximaal schaal 6 van de CAO huisartsenzorg. Het gaat om een tijdelijk dienstverband van augustus t/m december 2021.

Bijzonderheden

Informatie
Meer informatie kun je inwinnen bij Miron Vierhout, communicatiemedewerker, 06 30727306 of bij Janet Huizer- Siebes, manager bedrijfsvoering, innovatie en kwaliteit, 06 13 599 937. Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatie en cv voor maandag 14 juni 2021 naar Proscoop, e-mail: hrm@proscoop.nl (o.v.v. vacature communicatiemedewerker). Over Proscoop lees je op www.proscoop.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 16 juni (via Microsoft Teams) en het tweede gesprek op 24 juni.

Type Vacature
Organisatie Proscoop
Locatie Proscoop
Postcode 8025 BS
Stad Zwolle
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Adviseur
Publicatiedatum 01-06-2021
Reageer voor 14-06-2021
Nummer 68619
Doorsturen Bekijk PDF

Proscoop

Proscoop werkt aan goede zorg en gezondheid dichtbij. Dat doen we door samenwerking tussen partijen en domeinen te organiseren met de burgers als uitgangspunt. We geloven dat een sterke eerste lijn de basis is voor goede zorg, doelmatig en dichtbij. Onze medewerkers kennen de regio en de manier waarop de zorg is georganiseerd. Wij hebben zicht op de ontwikkelingen in het zorgdomein en anticiperen continu op de veranderingen die plaatsvinden. Proscoop is een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) voor de regio Noordoost-Nederland en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk.

Meer over Proscoop