Communicatieadviseur Leger des Heils Noordoost
Leger des Heils regio Noordoost

Functieomschrijving

De afdeling communicatie van regio Noordoost bestaat uit 3 personen: twee communicatieadviseurs en een communicatiemedewerker. De afdeling is verantwoordelijk voor de communicatie van de hele regio.  Je werkzaamheden als communicatieadviseur zijn divers. Het is communicatie in de breedste zin van het woord. Met jouw ervaring willen wij dan ook graag verder ontwikkelen en groeien.

In deze zelfstandige adviseursrol mag jij je onder meer bezighouden met strategisch beleid op het gebied van communicatie. Denk hierbij aan het opzetten van campagnes, voorlichting, Public Affairs, netwerken opbouwen en contacten onderhouden met de media. Jij bent samen met je collega’s dé adviseur op het vlak van communicatie. 

  • Je bent adviseur voor de directie en 3 regiomanagers bij in- en externe communicatievraagstukken;
  • Je hebt een duidelijke visie en weet mensen hiermee te enthousiasmeren en te overtuigen;
  • Je ontwikkelt en bedenkt communicatiemiddelen, online en offline, voor het realiseren van je communicatieplannen en stuurt hier actief op;
  • Je schrijft teksten voor de website, persberichten, artikelen en bent (indien nodig) woordvoerder namens de organisatie. 

Functie eisen

Als vanzelfsprekend beschik je over een prettig leesbare schrijfstijl en kun je je schrijfstijl aanpassen aan de doelgroep die je wilt bereiken. Het implementeren van nieuwe ontwikkelingen en je collega’s hierin meenemen, maakt je enthousiast.
Je hebt minimaal een aantal jaar ervaring binnen het vak communicatie. Dit kun je aantonen met een diploma op tenminste Hbo-niveau, in de richting Journalistiek of Marketing en Communicatie.
Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het opstellen en realiseren van strategische plannen op het gebied van communicatie.

Je bent christen en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je meer daarover weten, zie: www.legerdesheils.nl/identiteit
 

Inschaling

Jouw werk is belangrijk en jij daarmee ook!
Bij ons krijg je volop kansen om je te ontwikkelen binnen je functie en binnen onze organisatie.
Je neemt de nodige kennis en ervaring mee en daarvoor bieden bij een beloning conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8. (€2836,- tot €4040,- bruto bij een 36-urige week) De inschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

We bieden je in de eerste instantie een contract voor 28 - 32 uur per week, voor de duur van een jaar. Na dit jaar hopen we dit bij goed functioneren en onder dezelfde omstandigheden om te kunnen zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Daarnaast bouw je vakantiegeld op én krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
Ook is er persoonlijk loopbaanbudget beschikbaar, omdat we jouw ontwikkeling heel belangrijk vinden. Je hebt recht op 170 verlofuren op basis van een 36-urige werkweek en heb je recht op een aantal vitaliteitsuren, afhankelijk van je leeftijd.

We hebben goede regelingen voor onze medewerkers, waaronder een collectieve zorgverzekering, een fietsplan en een regeling voor woon-werkverkeer en/of voor thuiswerken.

Bijzonderheden

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit christelijke normen en waarden. Dat is werken bij het Leger des Heils.
Binnen Leger des Heils Noordoost werken we op verschillende afdelingen dagelijks met passie en plezier aan onze missie. Iedereen vanuit zijn eigen expertise maar allemaal met hetzelfde doel: er zijn voor de mensen zonder helper.
Vanuit een christelijke motivatie en gevoel van zingeving verlenen wij hulp aan mannen, vrouwen, jongeren, gezinnen en kinderen die ondersteuning nodig hebben.
Dit kan zijn op het gebied van zorg en wonen, maatschappelijke opvang, werken en dagbesteding, pleeg – en jeugdzorg en steunpunt mensenhandel/ prostitutie.

Wil je meer lezen over het werk van het Leger des Heils? Kijk dan op: https://www.legerdesheils.nl
 
Benieuwd waarom we het doen?
https://www.youtube.com/watch?v=oNspkGpweU0

Ons bedrijfsbureau is gevestigd in Zwolle, met een dependance in Groningen.
 
Interesse en contact
Inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Claudia van Bruggen, regiodirecteur op 088 - 065 2240 of mail naar [email protected]


De sluitingsdatum van de vacature is op 05-12-2022. De gesprekken vinden plaats op 19-12-2022. Wil je hier alvast rekening mee houden?
Type Vacature
Organisatie Leger des Heils regio Noordoost
Locatie Leger des Heils W&G Noordoost
Postcode 8025 AL
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Commercieel adviseur
Publicatiedatum 04-11-2022
Ingangsdatum Per februari
Reageer voor 05-12-2022
Nummer 115285

Leger des Heils regio Noordoost

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl
 
Binnen onze regio werken ca. 650 medewerkers en we zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat ieder mens er toe doet en recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gericht zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele deelnemer. Wij werken intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Meer over Leger des Heils regio Noordoost