Consulent Cliëntenservice_Zorgbemiddelaar_24 uur_Overkempe_Verdandi
De Seizoenen

Informatie

Consulent Cliëntenservice / Zorgbemiddelaar, 24 uur per week. Locatie Overkempe en Verdandi

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet.  Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt.

Verdandi

Woon-werkgemeenschap Verdandi bestaat uit twee locaties, De Groote Modderkolk in Loenen (gld) en Helios in Zutphen. Bovendien de creatieve werkplaats, ’t Atelier, in Loenen.

Verdandi biedt zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor ons zijn de mogelijkheden van de bewoner leidend, niet zijn of haar beperking.

Wat houdt de functie Consulent Cliëntenservice / Zorgbemiddelaar in?
 • Je geeft informatie en voorlichting over het ondersteuningsaanbod aan (potentiële) cliënten.
 • Je voert intakegesprekken voor mogelijke plaatsingen. Je bent ambassadeur voor de organisatie!
 • Je analyseert en beheert de wachtlijsten en aanmeldgegevens. Je volgt nauwgezet de instroom van cliënten en trends, komt op basis hiervan met verbetervoorstellen en adviezen voor werkwijze en procedures.
 • Je optimaliseert de afstemming tussen de ondersteuningsvragen van cliënten en het ondersteuningsaanbod en adviseert op maat de verschillende locaties.
 • Je initieert en bent verantwoordelijk voor de aanvraag van (her-)indicaties.
 • Je stemt de mogelijkheden af van (na)zorg met de cliënt en/of verwanten en zorgverleners, doet plaatsingsvoorstellen/voordrachten en voert regie bij (mogelijke) plaatsingen, regelt indien nodig (acute) overbruggingszorg.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie op basis waarvan besluiten genomen kunnen worden in de plaatsingscommissie en communiceert hierover met wettelijk vertegenwoordigers en aanmelders.
 • Je communiceert en onderhandelt met stakeholders (gemeente, zorgkantoren, crisisteams) in geval van complexe plaatsingen.
Jij biedt ons jouw talent en professionaliteit en wij bieden jou:
 • Een contract voor 24 uur per week.
 • Salaris conform CAO-GHZ FW50 (tussen €2.728,- en €3.894,- op fulltime basis).
 • Alles wat afgesproken is in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
 • Mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.
 • Bedrijfsfitness met hoge korting en een fietsplanregeling.
Nieuwsgierig en enthousiast geworden?

Bel dan gerust eens met Dennis Monincx, Locatiedirecteur op 06-53471789

Wil je graag meer informatie en een gevoel met de locatie krijgen, dan plannen we een open gesprek in onder het genot van een kopje koffie of thee.

Overkempe en Verdandi alvast in vogelvlucht beleven voordat je reageert, bekijk dan de prachtige you tube filmpjes: Werken bij DeSeizoenen, locatie Overkempe / Werken bij DeSeizoenen, locatie Verdandi.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 07-03-2023
Reageer voor 27-03-2023
Nummer 118359

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen