Controller
De Twentse Zorgcentra

Voor de afdeling Planning & Control zijn we op zoek naar een analytisch sterke en kritische controller. Wij komen graag in contact met een enthousiaste kandidaat die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière!

Je komt terecht in een team dat bestaat uit 3 controllers en 1 financieel adviseur. Het is een ambitieus, kritisch en hands-on team, waarin we waarde hechten aan gezelligheid en humor. Samen zijn we verantwoordelijk voor het opstellen van verschillende rapportages waaronder de begroting, het verschaffen van stuurinformatie en het ondersteunen en adviseren van de verschillende managers binnen het managementteam. Daarnaast zijn wij betrokken bij onder andere zorginkoop, treasury, fiscaliteit en vastgoed. Op basis van ieders talenten en ambities verdelen we de taken. De afdeling Planning & Control wordt rechtstreeks aangestuurd door de Manager Finance & Control / Concerncontroller.

Als sparringpartner ondersteun en adviseer je de Raad van Bestuur, het managementteam en de lijn bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het operationeel, tactisch en strategisch beleid. Het doel is om –  ook op langere termijn – een goede bedrijfsvoering en een goede bedrijfseconomische positie te creëren. Om dit te realiseren én om een goede sparringpartner te zijn, beschik jij over een sterke persoonlijkheid. Jij hebt overtuigingskracht en kan omgaan met de diverse belangen in de organisatie. Hiervoor kan je met verschillende type personen gemakkelijk schakelen. Vanzelfsprekend beschik je over een sterk analytisch denkvermogen en tact en werk je proactief, samenwerkingsgericht en accuraat.

Wat ga je doen

 • Het opstellen, optimaliseren, analyseren en beoordelen van periodieke (financiële) managementrapportages / stuurinformatie;
 • Het leveren van een bijdrage aan de totstandkoming evenals de bewaking van het (jaarlijks) fiscaal en financieel kader waaronder (meerjaren-)begrotingen, jaarplannen, budgetten en forecasts;
 • Het opstellen/uitwerken en implementeren van strategische keuzes en business plannen (waaronder investeringen, huisvesting, zorginitiatieven en marktverkenning) inclusief scenarioanalyses, in kaart brengen van risico’s;
 • Het ondersteunen en adviseren van de Raad van Bestuur, het managementteam en de lijn bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het operationeel, tactisch en strategisch beleid;
 • Signaleren/op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de zorg, ontwikkelingen in wet- en regelgeving en de financieringsmogelijkheden hiervan, in kaart brengen van kansen en risico’s evenals het vertalen naar de impact op de bedrijfsvoering;
 • Participeren in/initiëren van projecten.

Wij vragen

 • Een afgeronde relevante Hbo-opleiding of WO-opleiding
 • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van de zorgsector en ervaring in vastgoed(financiering) is een pre;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus;
 • Affiniteit met automatisering, uitstekende kennis van en ervaring met Excel;
 • Betrokkenheid met de missie van De Twentse Zorgcentra.

Wij bieden
Een veelzijdige en uitdagende fulltime functie waarin je enerzijds zeer zelfstandig zal werken voor een eigen regio en anderzijds nauw samen zal werken met de collega controllers binnen een professioneel kundig en gezellig team.

Wij bieden een salaris van min. € 3.289,- en max. € 4.799 (FWG 60) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), met de mogelijkheid tot thuiswerken en toepassing van flexibele werktijden. De aanstelling is voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Natuurlijk zijn in de CAO Gehandicaptenzorg arbeidsvoorwaarden zoals je salaris, vakantiedagen, reiskosten, pensioen en eindejaarsuitkering (8,33%) vastgelegd. Maar daarnaast bieden we jou scholing en training zodat jij je als professional blijft ontwikkelen en jouw kennis weer kunt delen met anderen. Ook kun je bij ons gebruik maken van het meerkeuzesysteem om zelf je extra arbeidsvoorwaarden te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor deelname aan het fietsplan of extra verlof of ga voor een bijdrage aan een nieuwe laptop, smartphone of tablet. Jij kiest.

Procedure
Je kan reageren tot en met 8 december 2021. De 1e gesprekken vinden plaats op vrijdag 17 december 2021.

Contact
Bij vragen of voor meer informatie kan je contact opnemen met Wendy Dijkers, manager Finance & Control / Concerncontroller via telefoonnummer 06 - 468 14 688.

VOG en referentiecheck
Nieuwe medewerkers dienen over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te beschikken, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. In het eindstadium van de procedure kan gebruik gemaakt worden van een referentiecheck.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 21.287
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Controller
Publicatiedatum 24-11-2021
Reageer voor 09-12-2021
Nummer 73134
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra