Coordinerend begeleider de Kol - Holten
Zozijn

Ben jij een daadkrachtig ondersteuner?

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die met cliënten met uiteenlopende ondersteuningsvragen wil werken?

Wij zoeken een
Coordinerend Ondersteuner 70% (25,2 upw) 

Wat ga je doen
Je begeleidt volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan. Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan. Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je coacht de ondersteuners en voert regelmatig overleg met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Wie zijn wij
De Kol
is onderdeel van de regio Salland/Graafschap. De Kol aan de Pannen­bakkersstraat  is een locatie niet ver van het centrum van Holten en is sinds 2013 in gebruik. Er wonen 24 cliënten verdeeld over 3 verdiepingen. Iedere cliënt heeft de beschikking over een eigen appartement. Per verdieping is er ook een huiskamer voor gezamenlijk gebruik. De zorgvragen van de cliënten zijn zeer verschillend en divers. Zo zijn er cliënten die overwegend een begeleidende vraag hebben maar zijn er ook cliënten waarbij de vraag hoofdzakelijk gericht is op verzorging en ondersteuning bij ADL. De leeftijd varieert tussen de 18 en 60 jaar.  Zowel zorgprogramma voor licht verstandelijk gehandicapten als de ouder wordende client is dus van toepassing. Daarnaast is er bij één cliënt een intensief 1 op 1 begeleidingsprogramma waaraan je ook een bijdrage levert. 

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende ?

Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 en kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg.
Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie en beschikt over een reflecterend en relativerend vermogen.

Je bent flexibel, sociaal, communicatief, liefdevol, vakkundig en vindingrijk.
Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.

Je kunt methodisch werken, goed coördineren en regisseren. Je vindt het leuk om collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten.
Je kunt je eigen grenzen bewaken en je kunt goed samenwerken met anderen. 

Dit bieden wij

    • Een salaris van maximaal € 3452,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45
    • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
    • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering
    • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid kan het dienstverband daarna worden omgezet in onbepaalde tijd
    • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstellingsduur, welke daarna bij gebleken geschiktheid kan worden omgezet naar onbepaalde tijd

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 1 september, 's  morgens.

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.

Tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Holten / Lochem de Kol Holten
Postcode 7451AX
Stad Holten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gijs Waardenburg, manager wonen Holten/Lochem, 06-12995979
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-07-2022
Reageer voor 22-08-2022
Ingangsdatum 01-10-2022
Nummer 112120
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn