Coördinator Ontmoet&Co
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE COÖRDINATOR M/V
ONTMOET&CO

Voor Ontmoet&Co zoeken wij per 1 december een coördinator vrijwilligers voor gemiddeld 24 tot 28 uur in de week.

Waar
Apeldoorn heeft in alle wijken één of meerdere ontmoetingsplekken. Hier kunnen wijkbewoners terecht voor activiteiten en ontmoeting. Ontmoet&Co is een ontmoetingsplek in het centrum van Apeldoorn. Inwoners ontmoeten elkaar hier in een ongedwongen sfeer waarbij aan de meest uiteenlopende activiteiten deelgenomen kan worden. Aan ongeveer 20 inwoners wordt gestructureerde dagbesteding geboden.

Wat ga je doen
Je organiseert en begeleidt activiteiten tijdens de ontmoeting. Je organiseert vanuit jouw rol samen met ongeveer 30 vrijwilligers en een aantal professionals uit andere organisaties de activiteiten en werkzaamheden op de ontmoetingsplek. Je houdt overzicht in de taken die ondergebracht zijn bij de vrijwilligers. Je zet vrijwilligers in hun kracht waardoor hun kwaliteiten goed uit de verf komen. Je werkt zowel zelfstandig als met collega’s en vrijwilligers. Verder ben je verantwoordelijk voor een aantal lichte administratieve werkzaamheden.

Functie eisen

We zoeken iemand die

 • een relevante opleiding richting zorg en/of welzijn op minimaal MBO-3 niveau heeft;
 • ervaring/affiniteit heeft met de doelgroep;
 • kennis heeft van psychiatrie en VG;
 • kennis heeft van de sociale kaart van Apeldoorn;
 • mensenkennis heeft en stevig in de schoenen staat.

Verder vragen we van je dat je

 • makkelijk verbinding maakt met vrijwilligers en bezoekers;
 • overzicht kan houden op een groep van 50 bezoekers;
 • in staat bent om op gelijkwaardig niveau met bezoekers en vrijwilligers om te gaan en kan schakelen tussen samenwerken en gezag;
 • stressbestendig bent en kan omgaan met sociale en psychische druk uit de groep bezoekers.

Inschaling

Wat bieden wij
Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. In ons team werk je nauw samen met enthousiaste collega’s en kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten. 

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Voor vragen kun je contact opnemen met Theo Hurenkamp op 06-52560660.

De gesprekken vinden plaats in week 42.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

Solliciteren
Ben jij die sociale organisator die overzicht houdt en makkelijk contact maakt met allerlei bezoekers en vrijwilligers? Stuur dan je brief met motivatie en CV uiterlijk op 5 oktober 2020, onder vermelding van vacaturenummer 020-47 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 020-47
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-09-2020
Reageer voor 05-10-2020
Ingangsdatum 04-09-2020
Nummer 54606
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel