Coördinator thuiszorg t.b.v. 2 wijkteams, Winterswijk
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou

JIJ bent als coördinator verantwoordelijk voor de cliëntplanning en roostering voor medewerkers en voert efficiënt organisatorische en administratieve taken uit. Daarnaast begeleid en coach je de medewerkers in taakvolwassenheid, teamontwikkeling en deskundigheidsbevordering. Je stemt de planning af met de cliënt of de belangenbehartiger en je werkt samen met wijkverpleegkundigen. Je deinst er niet voor terug om niet alledaagse problemen zelfstandig op te lossen en om bijkomende werkzaamheden op te pakken. Je werkt samen met meerdere coördinatoren, waarbij ieder zijn eigen regio en teams coördineert. Je ontvangt leiding van de regiomanager Thuiszorg.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Functie eisen

WIJ vragen een collega die een kei is in het plannen en organiseren en die een hands-on mentaliteit heeft. Computers kennen voor jou geen geheimen en je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je hebt ervaring met coachen en je hebt inzicht in teamontwikkeling. Een diploma op minimaal MBO 4 niveau is een vereiste. Een afgeronde zorgopleiding is een pré. Daarnaast ben je in bezit van een rijbewijs en auto en ben je flexibel inzetbaar.

Inschaling

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten.
Kom jij ons team in de thuiszorg versterken? We bieden je een jaarcontract aan voor 24 uur per week met de intentie om deze na een jaar om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Je wordt ingeschaald in FWG 45 van de CAO VVT. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald.
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:
- diversiteit in zorg en een open werksfeer;
- een team met hele leuke collega’s;
- doorgroeimogelijkheden;
- 8,3 % eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
- prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Monique Kerkhof (Regiomanager) via 06-51298753 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Gezien de vakantieperiode kan het zijn dat een collega wat lastig te bereiken is, collega’s van recruitment zijn altijd te bereiken via 06-82005970. Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 15 augustus via onderstaande sollicitatiebutton.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 22 augustus.

Type Werkplein
Intern nummer 352
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 27-07-2022
Reageer voor 15-08-2022
Ingangsdatum 27-07-2022
Nummer 112895

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)