Coördinator Welzijn & Activering
Carintreggeland

Functieomschrijving

·        Heb jij passie voor het welzijn van de cliënten?
·        Heb jij vernieuwende ideeën en hart voor ouderen?
·        Werk jij graag in een energiek team waarvoor niets te gek is?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze Dagvoorziening De Eikenlaan is een centrum voor dagbesteding voor senioren woonachtig in Wierden. Wij zijn een heel actieve dagvoorziening waar we voor iedere cliënt activiteiten op maat aanbieden. We hebben een fijne en gezellige ruimte waar we bijvoorbeeld knutselen met keramiek, houtbranden, schilderen en koken. Ook kunnen cliënten bij ons gezelschapsspellen spelen op de iPads en hebben we een braintrainer. Een fijne dag samen in een huiselijke sfeer waarbij we cliënten stimuleren tot interactie en beweging zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, dat is waar we iedere dag voor gaan!

Als Coördinator Welzijn en Activering heb je goede ideeën over welke welzijnsactiviteiten aansluiten bij de cliënt(en). Je gaat op basis daarvan allerlei activiteiten coördineren, organiseren en zelf begeleiden. Soms zijn de activiteiten gericht op 1 cliënt, een andere keer werk je in groepsverband. De cliëntvraag staat altijd centraal. Je observeert de cliënt tijdens de activiteit en rapporteert je bevindingen. Ook zorg je voor ADL taken gedurende de dag. Het team bij de dagvoorziening bestaat uit medewerkers en vrijwilligers en werkt nauw met elkaar samen. Jij stuurt de vrijwilligers op inhoud aan en geeft waar nodig adviezen hoe ze een bepaalde activiteit goed kunnen inzetten. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal woon/leef- en welzijnsklimaat en je zorgt ervoor dat de cliënten zich begrepen voelen.

Gedurende de dag eten onze cliënten bij ons ook een warme maaltijd. Deze verzorgen we zelf, vaak met hulp van een aantal van onze cliënten die dit nog maar al te graag doen!

We zijn een klein en hecht team met veel energie. We verwachten een actieve houding van elkaar en we inspireren elkaar zodat we iedere keer weer met enthousiasme een mooi programma kunnen bieden. Samen zorgen we ervoor dat onze dagvoorziening graag wordt bezocht. We hebben vanaf 1 december ruimte voor een nieuwe collega voor 20 uur per week.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding activiteitenbegeleider / agogisch werk /maatschappelijke zorg (MBO niveau 4)
 • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroepen
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën en mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen!
 • Je bent digitaal vaardig, je hebt ervaring met het uitwerken van ideeën en plannen van activiteiten met behulp van de computer
 • Je hebt humor en je hebt een energieke uitstraling
 • Je bent communicatief zeer vaardig en natuurlijk ben je onwijs goed in het regelen van zaken
 • Jij weet hoe je een glimlach weet te krijgen bij de cliënten

Je vindt bij ons

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de cliënt(en).
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus en energiek team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.060,18 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Een 13e maand
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Interesse

Mail ons je CV en motivatie en we nemen contact met je op.
Bekijk hier eens onze visie.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, dagvoorziening Eikenlaan
Postcode 7642GA
Stad Wierden
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anne Marie Broos, e-mail A.broos@carintreggeland.nl
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 13-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71856

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland