Coördinator WMO voor de thuiszorg
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ coördineert de inzet van de huishoudelijke ondersteuning bij cliënten in de thuissituatie en voert efficiënt organisatorische en administratieve taken uit. Daarnaast zorg je voor kennisoverdracht aan medewerkers en geef je hen juiste werkinstructies.

Je begeleidt en coacht de medewerkers in taakvolwassenheid, teamontwikkeling en deskundigheidsbevordering. Je stemt de planning af met de cliënt of de belangenbehartiger en je werkt samen met wijkverpleegkundigen.

Je deinst er niet voor terug om niet alledaagse problemen zelfstandig op te lossen en om bijkomende werkzaamheden op te pakken. Je werkt samen met meerdere coördinatoren, waarbij ieder zijn eigen regio en teams coördineert. Je ontvangt leiding van regiomanager Thuiszorg Henk Hogevonder.

Functie eisen

WIJ vragen een collega die als operationeel leidinggevende ervaring heeft met coachen en inzicht heeft in teamontwikkeling. Daarnaast ben je een kei in het plannen en organiseren en heb je een hands-on mentaliteit. Computers kennen voor jou geen geheimen en je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Een diploma op minimaal MBO 4 niveau is een vereiste. Een afgeronde zorgopleiding is een pré.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten en organisatie. Kom jij ons team in de thuiszorg versterken? Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Het betreft een functie voor 8 tot 12 uur per week. Wij bieden jou een arbeidscontract voor één jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je wordt ingeschaald op FWG 45 conform de CAO VVT. De standplaats van de functie is Aalten.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl.

Interesse in Marga Klompé? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Heb je vragen? Bel dan met Henk Hogevonder regiomanager thuiszorg, tel. 06-51 29 89 80

 

De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 4 juli met een collega Coördinator en Regiomanager Henk Hogevonder. Solliciteren Wij ontvangen jouw sollicitatie uiterlijk 20 juni a.s. via de sollicitatielink op onze vacaturepagina. De vacature wordt zowel in- als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang, waarbij het voorkeursbeleid wordt gehanteerd.

 

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen

Type Vacature
Intern nummer 299
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 06-06-2019
Reageer voor 20-06-2019
Ingangsdatum 06-06-2019
Nummer 46373

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)