Coördinerend Begeleider Dagbesteding
Zorgerf D'n Aoverstep

Functieomschrijving

Als coordinerend begeleider ben je verantwoordelijk voor de planning en aansturing van de medewerkers op onze diverse dagbestedingslocaties Waar nodig werk je mee om de medewerkers te ondersteunen. Op deze manier instrueer en coach je de medewerkers zodat onze kwaliteit van zorg voor onze deelnemers optimaal gewaarborgd wordt. Je bent verantwoordelijk voor de zorginhoudelijke aansturing en de in-, door-, en uitstroom van onze deelnemers en medewerkers.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een gedreven medewerker met een HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur ben je in het bezit van een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Social Work of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Je bent initiatiefrijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De medewerker die wij zoeken is een echte people manager en weet verbinding te leggen tussen de diverse medewerkers en de teams. Als leidinggevende heb je aandacht voor teamprocessen en stuur je hier actief op. Je bent gericht op ontwikkeling van medewerkers en de organisatie. uiteraard kun je een recente Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen. 

Inschaling

Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een persoonlijke en kleinschalige zorginstelling waar eigen inbreng en initiatief nog erg gewaardeerd wordt. Bij wederzijdse tevredenheid een contract voor onbepaalde tijd. Ontwikkeling van medewerkers vinden wij erg belangrijk en we bieden je de ruimte om middels een eigen opleidingsbudget hier in overleg vorm aan te geven. De inschaling is conform CAO Sociaal Werk.

Bijzonderheden

Graag solliciteren via onderstaande link:

https://open.thomasinternational.net/JobBoard/JobPosting.aspx?AgentID=NzY3NTM%3d&JobPostingID=MTM1ODk%3d

Type Vacature
Organisatie Zorgerf D'n Aoverstep
Locatie Dagbesteding D'n Aoverstep, locatie zorgboerderij in Neede
Postcode 7161RE
Stad Neede
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Monique Berendsen
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 07-10-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 07-10-2021
Nummer 71672
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgerf D'n Aoverstep

D’n Aoverstep is een particuliere zorgboerderij die in samenspraak met haar klanten een ondersteuningsplan opstelt en uitvoert met als doel hen te helpen hun kwaliteit van leven te vergroten. Wij richten ons op (jong)volwassenen met: een psychosociale of psychiatrische problematiek, een lichte verstandelijke beperking, of een ouderdomsproblematiek. Binnen d’n Aoverstep wordt uitgegaan van een holistische mensvisie en bij de door ons gehanteerde werkwijzen laten we ons vooral inspireren door de methodiek van het Systhematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH) zie ook: www.zorgboeren.nl

Meer over Zorgerf D'n Aoverstep