Coördinerend begeleider
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

- Je helpt mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven
- Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij
- Je zoekt altijd naar waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen

Op een schitterende plek te midden van de Veluwse bossen ligt locatie Eik in Vierhouten. Op Eik 94 wonen acht cliënten. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiaste coördinerend begeleider voor gemiddeld 24 uren per week.

Als coördinerend begeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van cliënten die duidelijkheid, structuur, veiligheid, plezier en vertrouwen nodig hebben. Je coördineert daarnaast de zorg rondom de cliënten en kunt het zorgproces goed vormgeven. De cliënten die bij ons wonen zijn al een dagje ouder. Ze hebben een ernstige verstandelijke beperking en uiten zich met moeilijk verstaanbaar gedrag. Ondersteuning bij de ADL maakt een groot onderdeel uit van de zorg.

Functie eisen

Over jou  

Breng jij rust en stabiliteit aan cliënten en collega’s? Dan zoeken wij zoeken jou! Daarnaast ben je...

• Vriendelijk, eerlijk en doe je je werk met enthousiasme
• Betrokken en inhoudelijk steeds op de hoogte van de situaties rondom de cliënten
• Een sterke persoonlijkheid, die in staat is om de zorgvraag van de cliënt goed in kaart te krijgen. Daar pas je je begeleidingsstijl op aan.
• Een teamspeler. Jij weet hoe je moet bouwen aan saamhorigheidsgevoel en kunt collega’s enthousiasmeren  
• In het bezit van een afgeronde niveau 4 opleiding binnen de sector Zorg en Welzijn, en heb je 3-5 jaar ervaring met de doelgroep MVG
• Bekend met Triple-C, of bereid je dit eigen te maken.

Inschaling

Dit krijg je van ons  
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 40. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?  

Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór maandag 24 februari, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2146. Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Trudy van der Snel. Je kunt haar bereiken op nummer 06-10943823. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. 

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs. 

Type Vacature
Intern nummer 2146
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Eik Vierhouten
Postcode 8076 PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider/Werkbegeleider
Overig
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 28-02-2020
Reageer voor 23-03-2020
Nummer 51104

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg