Coördinerend begeleider Elzenbos Brummen
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor locatie Elzenbos in Brummen zijn we op zoek naar een Coördinerend begeleider.

Ben jij organisatorisch sterk en goed in lijnen uitzetten voor het team? Maak jij graag ondersteuningsplannen en help jij mensen met een verstandelijke beperking op eigen benen te staan en hen bij te staan in hun dagelijkse zorg? Wij bieden je een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is!

Jouw werkplek
Elzenbos is een locatie waar 25 cliënten wonen, er zijn vier groepen van drie met 6 cliënten en één met 7 cliënten, iedere cliënt heeft een eigen appartement. De groep heeft een algemene woonkamer en keuken waar je elkaar kan ontmoeten en gezamenlijke activiteiten kan ondernemen.
Als Coördinerend begeleider kom je te werken in een gedreven en enthousiast team met verschillende kwaliteiten en bestaande uit ruim 16 collega's.
De zorgvragen lopen uiteen van ouder wordend, matig/ licht verstandelijk beperkt met bijkomende psychiatrische problematiek. De leeftijd van de cliënten variëren van 26 jaar tot 81 jaar. De individuele wens van de cliënt staat voorop, het is belangrijk goed te kijken naar wat de cliënt nog zelf kan en wat er moet worden overgenomen. Het ervaren van eigen regie, zeggenschap is erg belangrijk. Een aantal cliënten werken halve dagen en zijn dus enkele dagdeel op de woonlocatie aanwezig. De rode draad in de begeleiding is het bieden van structuur, duidelijkheid en dat je overneemt daar waar nodig . De groepen zijn divers ,wat van jou als begeleider vraagt om snel te schakelen.

Bij Philadelphia krijgen begeleiders, door zelf organiserend te werken, de ruimte en het mandaat om dat werk zo individueel en zo goed mogelijk te doen. Hierdoor zijn we als organisatie flexibel en spelen we snel in op ontwikkelingen in de zorg en in de maatschappij.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij betekent écht iets voor ze.
 • Je coördineert het zorgproces op de locatie, maakt ondersteuningsplannen en zet de lijnen uit voor het team
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en begeleiding
 • Je ondersteunt de cliënten bij het maken van hun eigen keuzes en helpt hen zelfstandig te zijn
Als Coördinerend Begeleider organiseer je alles wat er voor jouw cliënten op medisch en administratief vlak geregeld moet worden. In de omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol. Je weet een goede werksfeer te creëren waarbij positiviteit en openheid voorop staan.

Over jou
Je kan goed organiseren, het overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Je bent benaderbaar, sterk in communiceren op alle niveaus en stelt de belangen en het geluk van de cliënt in alle gevallen voorop. Jij bent degene die met hen een band opbouwt, empathisch is, doet wat je belooft en stevig in je schoenen staat. Je kan schriftelijk goed formuleren en werkt vlot in computerprogramma's zoals Word, Outlook en het ECD. Samen met het team en de bewoners creëer je een plezierige en veilige leefomgeving. Je kunt goed omgaan met de groepsdynamiek die er is met verschillende mensen. Je gaat proactief te werk, toont lef en denkt in mogelijkheden. Je wilt blijven leren en in je werk investeren. Ook beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënten, familie als collega's.
 • minimaal een afgeronde mbo niveau 4 of hbo-opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn
 • ervaring met het werken met cliënten met een verstandelijke beperking een met psychiatrische problematiek
 • affiniteit met regelarme zorg en zelforganisatie
Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • De ruimte om samen met je team zelforganiserend te werken; samen te bepalen hóe je het werk binnen het team organiseert;
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.025 en maximaal € 2.993 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd;
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden
Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk dinsdag 23 november via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia.
Heb je nog vragen? Bel dan met Inge Moesker, manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer 06 - 25 06 40 30.
De kennismakingsgesprekken zijn gepland in 1 of 2 december.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Unit 9 W&B, Brummen
Postcode 6971LW
Stad Brummen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 5
Persoonlijk Begeleider
Begeleider wonen
Publicatiedatum 10-11-2021
Reageer voor 10-11-2022
Nummer 72645