Coördinerend begeleider Smittenberg Wilp
Zozijn

Functieomschrijving

Coördinerend begeleider op de Smittenberg

Vind je het een uitdaging om de coördinatie en regie rondom de cliëntenzorg in handen te hebben? Kun je je collega’s ondersteunen bij het behalen van de doelen?

Is daarnaast het werken met complexe zorgvragen van cliënten met een verstandelijke beperking voor jou een uitdaging en geeft het je energie? Ben jij de stevige stabiele persoonlijkheid en heb jij net dat beetje extra in je mars? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben een uitdagende vacature voor een

Coördinerend ondersteuner met een dienstverband tussen 60 en 80%

Dit zijn wij

De Smittenberg De Smittenberg is een woonvoorziening op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp in een rustige omgeving. De locatie bestaat uit 2 wooneenheden (Melkakkerweg 8 en Melkakkerweg 10). De vacature is voor de locatie Melkakkerweg 10, die onderdak biedt aan 11 cliënten met een ernstige tot matige verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag. Er komen diverse gedragsproblematieken voor, zoals autisme, psychische aandoeningen en hechtingsstoornissen. De cliënten hebben allemaal hun eigen studio, en er is een gemeenschappelijke woonkamer.

Je bent ook flexibel inzetbaar bij de andere wooneenheid. Tevens worden er aan een aantal cliënten dagbesteding op de woning aangeboden.

Zozijn De Smittenberg maakt deel uit van regio Oost Veluwe van Zozijn. Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Wat ga je doen?

Je begeleidt volwassen cliënten, met een ernstige tot matig verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag zowel op het gebied van ondersteuning als verzorging.  Je coördineert en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan. Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je coacht hierbij de specialistisch ondersteuners, en voert regelmatig overleg met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Functie eisen

Herken jij je in het volgende

Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek.
 • Ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie.
 • Een reflecterend vermogen.

Je bent

 • Flexibel, sociaal, communicatief en stevig.
 • Liefdevol, vakkundig en vindingrijk.
 • Een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.

Je kunt

 • Methodisch werken.
 • Goed coördineren en regisseren.
 • Je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten.
 • Je grenzen bewaken.
 • Goed samenwerken. 

Je hebt affiniteit met

 • Cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag, waarbij je naast de begeleiding ook ADL-taken moet verrichten

Inschaling

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
 • Een salaris van maximaal € 3084,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering.
 • Een aanstelling voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet  in onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Enthousiast?

Als je heel graag zorgprofessional wilt zijn op ons mooie Landgoed, reageer dan via ZorgSelect. Als we de geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht,  referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Intern nummer OV 19-019
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 9 De Smittenberg 2 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 29
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sander Markvoort, manager, tel. 06- 20269071, of per e-mail: S.Markvoort@zozijn.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 20-02-2019
Reageer voor 31-03-2019
Ingangsdatum 20-02-2019
Nummer 43911
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn