Coördinerend begeleider
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Stichting Philadelphia zoekt een coördinerend begeleider voor onze boeiende woonlocatie De Jachthoorn.

  • Je bent begeleider én
  • Je coördineert het zorgproces rondom de cliënt
  • Je bewaakt de inhoud van het electronisch cliëntendossier en de afsprakenkaart.

Spreekt dit je aan? Voor de locatie in Apeldoorn zoeken wij een Coördinerend begeleider voor gemiddeld 24 uren in de week die zorg draagt voor 6 cliënten.
Wij zoeken een enthousiaste, proactieve en ervaren collega. Iemand die overstijgend kan denken, goed zelfstandig kan werken maar ook een samenspeler is in het huidige team. Ervaring met zelforganiserende teams is een pré.

Over de locatie:

De Jachthoorn bestaat al meer dan dertig jaar. Het is er heel gezellig. In De Jachthoorn wonen 20 cliënten met diverse en soms complexe zorgvragen. in drie huiskamers. Als CB-er coördineer je deze zorg in één van de drie sub teams en ben je samen met de andere CB-ers een belangrijke spil in reilen en zeilen van deze boeiende en mooie woonlocatie. In het team werk je mee en begeleid en verzorg je cliënten uit de doelgroepen LvB en Oud.

Dit krijg je van ons:

-Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
-Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
-Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 40. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
-Een contract voor onbepaalde tijd.

Echt iets voor jou? 

Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór dinsdag 15 januari, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl. Heb je nog vragen? Bel dan Locatiemanager Jan Brokelman. Je kunt hem bereiken op nummer 06-22412584. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1284
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Jachthoorn
Postcode 7312CE
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Woonbegeleider
Publicatiedatum 24-12-2018
Reageer voor 01-03-2019
Nummer 42680

Stichting Philadelphia Zorg

Philadelphia is een landelijke zorginstelling die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. www.philadelphia.nl

Meer over Stichting Philadelphia Zorg