(Coördinerend) Begeleider VGZ gezocht
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes
  • Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden
  • Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huis

In mei/juni 2020 verhuizen we naar de nieuwbouwlocatie Zonnetuinen. Hier gaan mensen wonen met een verstandelijke beperking (VB), lichte verstandelijke beperking (LVB) en ouderen. Er wordt een nieuwe start gemaakt met samengestelde teams met medewerkers die nu al werkzaam zijn binnen Philadelphia en nieuwe collega's.

Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Je moet keuzes kunnen onderbouwen en beslissingen durven maken. Je biedt nabijheid, structuur en ondersteuning bij het dagelijks programma van de cliënten. Je denkt in mogelijkheden, biedt vanuit de hulpvraag begeleiding. Tevens willen we graag dat je cliënten ontdekkingsruimte geeft om zo zelf leerervaringen op te doen. Onze nieuwe collega versterkt onze kwaliteiten maar brengt ook nieuwe talenten in. 

Spreekt dit je aan? Wij zoeken twee enthousiaste, proactieve en flexibele collega's die goed zelfstandig kunnen werken en snel het overzicht hebben. 

Over Zonnetuinen
Zonnetuinen is een nieuwe woonlocatie in Apeldoorn. Hier gaan mensen wonen met een verstandelijke beperking (VB), lichte verstandelijke beperking (LVB) en ouderen. De toekomstige bewoners wonen nu nog bij de Jachthoorn en Rakkersveld. Zij gaan medio 2020 verhuizen naar hun nieuwe studio of appartement.

Bij de Zonnetuinen gaan 32 mensen wonen met een uiteenlopende zorgvraag. Specifiek voor Zonnetuinen is dat er twaalf studio’s komen waar belevingsgerichte zorg en begeleiding wordt gegeven aan de oudere bewoners. Voor hen is er dan ook interne dagbesteding mogelijk. 

Functie eisen

Over jou
Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor. De cliënt staat voor jou centraal. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega’s.

Niveau
Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 opleiding binnen zorg & welzijn. Een van de twee functies zal medio 2020 veranderen naar de functie van coördinerend begeleider. Daarom zijn wij nadrukkelijk op zoek naar een hbo-er die het een uitdaging vindt om het zorgproces adequaat en proactief te coördineren.

Uren per week
Circa 18 uren per week + flexuren

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór woensdag 20 november, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1968. Heb je nog vragen? Bel dan Locatiemanager Jan Brokelman. Je kunt hem bereiken op nummer 06-22412584. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op maandag 25 november.
Type Vacature
Intern nummer 1968
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Zonnetuinen, Apeldoorn
Postcode 7325 AS
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 18
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Basisbegeleider
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider/Werkbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Woonbegeleider
Publicatiedatum 04-11-2019
Reageer voor 20-11-2019
Nummer 49348

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg