Coördinerend Begeleider W&B
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Als Coördinerend Begeleider W&B bied je ambulante begeleiding aan cliënten. Dit doe je aan de hand van het aanbod Mijn Netwerk dat een pakket aan diensten biedt. We richten ons met name op de begeleiding vanuit onze ontmoetingsplekken en waar nodig begeleiden we cliënten in de thuissituatie. Als professional inventariseer je wat er voor een cliënt nodig is. Hierop stem je het aanbod van diensten af. Je hebt een coördinerende rol en voert regie over middellichte t/m complexe (gezins-)situaties. Hierbij stel je ondersteuningsplannen op, je ondersteunt cliënten actief bij het onderhouden en uitbreiden van het eigen netwerk en betrekt waar nodig netwerkpartners.

Over Ambulant Flevoland
Philadelphia Werk & Begeleiding ondersteunt klanten die begeleiding nodig hebben bij werk, zelfstandig wonen of hun gezin. Ook bieden we verschillende vormen van dagbesteding. Werk & Begeleiding heeft te maken met diverse uitdagingen. De financiering is van de zorgkantoren naar de gemeentes gegaan, waarbij diensten aanbesteed worden. Om participatie te bevorderen werkt Philadelphia met twee concepten: Mijn Netwerk en Mijn Werk. Mijn Netwerk biedt de mogelijkheid om in te spelen op de individuele behoeften van de burger. We bieden de ondersteuning modulair aan; op meerdere momenten en plaatsen en beter aangesloten bij het persoonlijk netwerk van de burger. Mijn Werk stimuleert klanten om zo ver mogelijk door te stromen op de participatieladder. Daarbij kijken we over onze eigen organisatiegrenzen heen en zoeken waar nodig samenwerking met andere organisaties en instellingen.

Functie eisen

Over jou

  • Je hebt minimaal een hbo diploma op het gebied van zorg en welzijn
  • Kennis van methodisch werken, organiseren en coördineren.
  • Wet- en regelgeving met betrekking tot de WMO maak jij je snel eigen.
  • Je werkt cliënt- en resultaatgericht, bent proactief, flexibel en samenwerkingsgericht.
  • Je kan goed overweg met registratiesystemen en beschikt over computervaardigheden.
  • Bij voorkeur relevante werkervaring, maar is geen pre.

Uren per week
24 uren per week onregelmatig

Spreekt deze vacature je aan, maar heb je geen hbo achtergrond? Kijk dan eens naar de vacature  Ambulant begeleider mbo!

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 45. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór vrijdag 22 november, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1952. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met  locatiemanager Aicha Ahammad. Je kunt haar bereiken op email adres a.ahammad@philadelphia.nl. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op donderdag 28 november.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1952
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Ambulant Flevoland
Postcode 1351AW
Stad Almere
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 22
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Basisbegeleider
begeleider ambulant
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 28-10-2019
Reageer voor 22-11-2019
Nummer 49217

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg