coördinerend GGZ agoog Team ISP - IVB
GGNet

Dit ga je doen

Alle zorg binnen Intensieve Voortgezette Behandeling (IVB) Warnsveld is gericht op het weer ‘grip krijgen op hun leven’ door onze patiënten. Wij bieden herstel ondersteunende zorg aan patiënten met een ernstige psychiatrisch aandoening. Wil jij dat ook? Dan zoeken wij jou!

Team Interventie Stabilisatie Presentie (ISP) is voor patiënten binnen De Meent met toenemend controleverlies waarbij vanuit de Fact-methodiek tijdelijk verhoogd toezicht nodig is. Hiermee kan preventief, structurerend en de-escalerend opgetreden worden. ISP kan gezien worden als een afdeling waar iemand geplaatst wordt, ter voorkoming van overplaatsing naar een gesloten afdeling. Ook is het ISP-team een tussenstap tussen een gesloten setting en de openheid van De Meent, om te wennen aan een open setting en perspectief te krijgen in herstel.

De patiënten op de besloten afdeling worden begeleid vanuit de presentiebenadering met als doel te stabiliseren en het herstel te bevorderen. Het is de bedoeling om (soms letterlijk) samen met de patiënten op pad te gaan om hun mogelijkheden in beeld te krijgen en ook een kans te geven. Om opnieuw een start te maken waarin de patiënt een perspectief heeft voor de toekomst. Om als patiënt weer taken, verantwoordelijkheden en rollen te krijgen wordt een normaliserende context geboden.
Naast deze besloten afdeling (met een open deur, maar directe nabijheid van begeleiding) is er nog een vaste caseload binnen De Meent met een diversiteit aan patiënten.

Daarnaast houd jij je bezig met:
• het werken volgens het principe van persoonlijk begeleiderschap, je coördineert zorg en behandeling.
• het onderhouden van contacten met het systeem van de aan jouw zorg toegewezen patiënten.
• werken, met een flinke dosis inlevingsvermogen, vanuit het eigen regie en herstel principe.
• kijken naar de mogelijkheden van patiënt en anticipeert daarop.
• deelnemen aan FACT- en multidisciplinaire overleggen.

Naast bovengenoemde taken heb je als coördinerend GGZ-agoog extra taken en verantwoordelijkheden:
• Je ondersteunt team ISP in de begeleiding van complexere zaken.
• Je bent in staat om de begeleiding van patiënten, tezamen met je team conform de nieuwste inzichten en richtlijnen, naar een hoger niveau te tillen.
• Je hebt een ‘kartrekkersrol’ met betrekking tot het signaleren van mogelijkheden problemen in de begeleiding van zowel patiënten als medewerkers.
• Je hebt een rol in de onderlinge samenwerking binnen de teams en behandelaren van De Meent.
• Je bundelt zorginhoudelijke en organisatorische vraagstukken vanuit het team, overlegt met het betreffende collega’s en adviseert en informeert de teamleiders of manager.

Hier ga je werken

IVB Warnsveld biedt klinische, langdurige zorg en behandeling aan patiënten met hoog complexe psychiatrische of psychosociale problemen van zodanige aard, dat zij intensieve behandeling en begeleiding nodig hebben. Om dit systematisch aan te pakken is in de afgelopen jaren binnen De Meent een model ontwikkeld waarbij multidisciplinaire diagnostiek, indicatiestelling en medicamenteuze en psychologische behandeling volgens professionele richtlijnen centraal staat: DITSMI. Het doel van DITSMI is om samen met de patiënt de kwaliteit van leven te verbeteren.

De Meent biedt plaats aan 100 volwassen (18+) patiënten. Daarnaast verblijven er nog 35 patiënten in de bungalows rondom De Meent. Team ISP is één van de zes teams binnen De Meent en bestaat uit ongeveer 10 collega’s. Samen bieden zij zorg aan max 14 patiënten, met diverse diagnoses, die allen binnen de Meent verblijven.

Dit ben jij

Als toekomstig coördinerend GGZ agoog van Team ISP van De Meent deel jij onze visie op herstelgerichte zorg.

Daarnaast:
• ben je minimaal in het bezit van een afgeronde agogische hbo opleiding.
• heb je ruime ervaring in het werken in de geestelijke gezondheidszorg.
• kun je goed schakelen tussen de diverse overlegvormen, bent leergierig en ambitieus.
• kun je overstijgend denken en zo een bijdrage leveren aan het beleid binnen De Meent.
• ben je creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
• beschik je over een stevige dosis tact en overtuigingskracht voor uitoefenen van deze functie.
• ben je bereid alle voorkomende diensten te werken.

Dit bieden we je

Wij bieden je een contract voor 36 uur per week voor de duur van jaar met zicht op een vaste aanstelling.

Daarnaast kun je rekenen op:

• Een bruto maandsalaris tussen € 2.467,- en € 3.902,- (CAO GGZ, functiegroep 50) afhankelijk van kennis en ervaring op basis van 36 uur. Bereken hier jouw netto salaris;
• Een reiskostenvergoeding;
• Een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren);
• Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ-Elearning academie en GoodHabitz, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking;
• Bij GGNet krijg je daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door (GGNet-breed) samen te kunnen werken met topprofessionals in jouw vakgebied;
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets;
• De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan uit eten gaan. Wat jou helpt om in balans te blijven.

Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Nick in ’t Veld, teamleider Intensieve Behandeling, via telefoonnummer 088-933 5148.

Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op met Heidi Odinot, medewerker Recruitment, via [email protected].

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 20-04-2023
Reageer voor 01-06-2023
Ingangsdatum 20-04-2023
Nummer 119494

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet